El Reus Deportiu B aconsegueix el primer punt

Sense inspiració a la tanda de Faltes Directes

L’esquadra de Ferran Cussó ha caigut en primer partit de quarts de final del play-off d’ascens després de perdre a la tanda de directe 0 a 3. Tot i això s’ha plantejat un partit molt seriós durant els 50 minuts del temps reglamentari però sense poder passar de l’empat a 2. Tocarà anar a Reus a guanyar (divendres 21.30.h) per poder forçar el tercer partit al Camp del Ferro (diumenge 17.00.h).

Primers compassos de molt de respecte per part dels dos conjunts. La premissa ha estat assegurar abans que arriscar. Tot així s’han vist ocasions però el públic present al Camp del Ferro ha hagut d’esperar 14 minuts per poder cantar el primer gol. Biel Perpinyà ha rematat a plaer una assistència d’Iñaki Cabezas (1-0).


A la represa hi hagut una acció que clarament ha afectat el guió de partit una targeta blava mostrada al porter local, Arnau Ventura, ha donat una petita esperança al filial del Reus Deportiu. David Salellas ha fet la feina d’aturar la pena màxima a Pau Pellicer però un xut exterior enverinat del mateix jugador reusenc ha situat l’empat un parell de jugades posteriors al penal.


10 minuts més tard Iñaki Cabezas ha tornat a posar per davant el Congrés amb una falta directa executada amb molta qualitat. Però evident l’esquadra de Ramón Margallef ha buscat respondre i precisament una directa ha permès a Gerard De Sivatte posar el 2 a 2 a quatre minuts de la finalització.


Durant el temps extra de cinc minuts. Només destacar una acció clara d’Alex Martínez que amb molta mestria ha neutralitzat Alexei Gonzalez i un parell d’ocasions a la contra del Reus ven defensades pel conjunt groc-i-negre .


A la tanda directes tota la bona inspiració s’ha esfumat pels locals i el del Baix Camp han segellat el primer punt de l’eliminatòria amb un 0 a 3 Tocarà anar a Reus a guanyar (divendres 21.30.h) per poder forçar el tercer partit al Camp del Ferro (diumenge 17.00.h).

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Arnau Ventura ,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

REUS DEPORTIU B: Alexei Gonzalez, Pol Jansà, Didac Vallvé, Pol Cabré, Marc Soriano,  Gerard  De Sivatte, Oscar Bonillo i Roger Chavalés     

GOLS: 1-0 Biel Perpinyà  14’, (descans);  1-1 Pau Pellicer (30’),  2-1 Iñaki Cabezas (40’) i 2-2 Gerard  De Sivatte (46’).

Tanda de Faltes Directes: 0-3

ÀRBITRES: Oriol Garriga i Pau Ribas  . Targetes Blaves: Arnau Ventura (Congrés) .

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023