El Piera assalta el Camp del Ferro

El Piera ha acabat amb la bona ratxa del Congrés després de derrotar-lo a la seva pista (2-4). El primer parcial de 0 a 4 ha pesat massa per agafar el camí de la remuntada, però l’esquadra local ha aconseguit dos gols a la desparada en el tram final.

El conjunt pierenc ha fet una declaració d’intencions tot just començar. David Aguilar ha inaugurat l’electrònic amb només 45 segons al cronòmetre després de rematar a plaer una pilota penjada de Dani Fernández.


Els de Ferran Cussó han intentat per activa i per passiva cercar el gol de l’empat però una vegada i una altra s’han trobat un mur a la porteria visitant anomenat Jordi Gallart.


En canvi, l’esquadra de Xavi Nicolas ha obert l’escletxa en el marcador amb tres minuts de gran encert. En primera instància Dani Ferrer ha aprofitat una transició ràpida per fer el segon, gràcies a una assistència precisa de David Aguilar. En la següent ocasió clara del Piera ha estat el mateix Aguilar qui ha finalitzat, gràcies a una passada interior al primer pal de Ferrer. El quart ha arribat després d’un contraatac, una gran acció personal de Dani Ferrer.

Aquesta gran estocada del Piera ha deixat mig estabornit l’esquadra groc-i-negre que tot i disposar de temps per intentar estrenar el seu casiller ha marxat el descans sense haver pogut anotar (0-4) ni tant sols amb un penal a favor, el xut d’Iñaki Cabezas ha acabat amb la pilota al pal.


A la represa el Congrés ha pujat la seva defensa i ha optat per una pressió per tota la pista. Aquesta decisió tàctica li ha permès generar més ocasions, però un porter amb molt bona forma ha evitat de totes la reacció local.

De fet els gols locals s’han fet esperar fins els dos darrers minuts, havent disposat d’una falta directe i un altre penal. Pero les dianes dels sagrerencs han arribat a la desesperada gràcies a l’encert d’Alex Martínez i Iñaki Cabezas.
Després d’aquesta derrota els de Ferran Cussó es jugaran la certificació de la tercera plaça davant del Vila-Seca , proper dissabte 20.30.h. A la primera volta el Congrés va perdre pe 1 a 3.

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

HC PIERA: Jordi Gallart, Ferran Puig, Francesc Valdivia, , Roger Amores, Daniel Fernández, Albert García, Dani Ferrer i Jordi Gallart     

GOLS: 0-1 David Aguilar 1’, 0-2 Dani Ferrer 13’, 0-3 David Aguilar 14’, 0-4 Dani Ferrer 15’, (descans);  1-4 Alex Martínez  49’ i  2-4 iñaki Cabezas 50’.

ÀRBITRE: Francesc Borell . Targetes Blaves: Biel Perpinyà (Congrés).        


Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023