El Congrés puntua en el derbi barceloní

El conjunt dirigit per Ferran Cussó segueix sense conèixer la derrota en la segona volta, primera fase després de signar taules amb el filial blaugrana (1-1) al CEM Mundet. Un partit més destacat per accions individuals i grans intervencions a la porteria. Amb aquest empat el Congrés segueix tercer del seu grup.


L’encontre s’ha iniciat amb més intensitat que no pas precisió de cara a porteria. Tot i les ocasions generades pels dos conjunts la primera diana s’ha fet esperar fins a la pilota aturada. En el 9’ Iñaki Cabezas ha inaugurat l’electrònic aprofitant un rebot després d’un penal.

Aquesta tònica s’ha mantingut i de nou una acció personal ha regalat un gol al públic present al CEM Mundet A falta de viut minuts del descans Kylian Gil ha posat l’empat després d’una bona diagonal i finalitzant amb un xut creuat.

A la represa els dos equips han seguit mostrant respecte i cuidant-se molt bé de les defenses, en depriment de menys atreviment davant. En el 40’ el Congrés ha disposat d’una ocasió per posar-se per davant, però Marc Aubets no ha pogut superar el porter blaugrana de falta directa.
Quatre minuts més tard ha estat el filial blaugrana qui ha disposat d’aquesta oportunitat, això no obstant, Alex Mañé s’ha fet gegant a la porteria davant d’Oriol Llenas i ha mantingut l’empat.

Amb aquest resultat el Congrés manté la tercera plaça, a tres distancia del seu perseguidor i un del filial del Manlleu. Aquest dissabte (17.00.h.) els de Ferran Cussó rebran el Piera al Camp del Ferro.

FITXA TÈCNICA

BARÇA C: David Vilchez, Joan Pascual  , Joan Ruano, Kylian Gil, Joan Gangonells, Oriol Llenas, Jan Munne, Pau Curtiellas, Carles Aguilera i Adrián Galan.       

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Alex Mañé,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

GOLS: 1-0 iñaki Cabezas 9’, 1-1 Kylian Gil   17’, (descans) .

ÀRBITRE: David Algarra .   

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023