Tercers per acabar l’any

Tercera victòria consecutiva dels de Ferran Cussó

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha fet la feina abans de les vacances de Nadal superant el Manlleu B (5-1), i assaltant la tercera plaça, en un duel que ha seguit reflectint la progressió accedent dels sagrerencs. El bon joc col·lectiu ha acabat destacat amb un hat-trick d’Iñaki Cabezas i l’estrena golejadora de Quim Castellví amb el primer equip.


Els dos conjunts han protagonitzat un encontre d’alta volada però amb moltes impressions ofensives. De fet el Congrés ha estat molt efectiu perquè ha aprofitat la falta directa que li han pitat a favor als 3 minuts de partit, una falta de Pol Augtet sobre Biel Perpinyà en una acció manifesta de gol. Iñaki Cabezas ha fet de la seva màgia en la falta directa finalitzant pel segon pal.


En el 6’ el Manlleu ha respost amb una transició ràpida, fruit d’una recuperació, una assistència mil·limetrada dins l’àrea de Biel Humà Biel Autet ha permès al jugador osonenc rematar a plaer i posar l’1 a 1.


Després d’aquest darrer moviment a l’electrònic el partit s’ha tornat més físic, amb més encert dels porters i les defenses que no pas dels actors ofensius. Tanmateix, hi ha hagut ocasions de gol força clares pels dos bàndols, però el partit se n’ha anat al descans amb taules (1-1) .


A la represa els d’Arnau Casanovas han posat una marxa més. Això no obstant ha estat una arma fill perquè els ha fet cometre més errors i els de Ferran Cussó han efectuat més recuperacions traduïdes amb més accions de cara a porteria.
En el 37’ el conjunt local ha pogut colpejar de nou. Una molt bona internada d’Albert Aubets, amb una assistència en el moment just, ha servit amb falta el segon gol groc-i-negre a Iñaki Cabezas.


Tres minuts més Quim Castellví ha fet embogir a la grada del Camp del Ferro. Una bona acció de bloqueig i continuació del jove jugador li ha donat l’espai suficient a Albert Aubets per clavar una assistència i que Castellví s’hagi estrenat amb el primer equip, i amb un gol important.


A partir d’aquest instant s’ha vist com el domini del Congrés ha augmentat considerablement i encara ha disposat de temps per regalar dos gols més i arrodonir un bon tancament d’any amb la tercera plaça al sac.


En el 48’ Alex Martínez ha fet el quart finalitzant un contraatac ben drenat per Biel Perpinyà. Iñaki Cabezas no ha fallat des del punt de penal per fer el cinquè i per acabar-ho d’adobar Àlex Mañé ha aturat una directa. Sens dubte una d’aquelles tardes que es recordaran al Camp del Ferro.

El proper compromís des de Ferran Cussó serà el derbi barceloní de la Nacional Catalana davant del Barça C el proper 9 de gener a Llars Mundet. El filial blaugrana per la seva banda, ha tancat el 2021 amb una patida victòria davant del Malgrat (3-4), i ocupant la quarta plaça a tres punts del Congrés.

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé,  Albert Aubets, Quim Castellví, Martí Ferrer, Biel Perpinyà, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.

CP MANLLEU B: Ignacio Bravo, Biel Autet, Pol Augtet, Sebastià Moncusí, Pau Contreras. Sergi Rojo, Ramón Camps, Arnau Massó, Biel Humà i Manel Maestre.

GOLS: 1-0 iñaki Cabezas 3’, 1-1 Biel Autet  6’,  (descans);  2-1 Iñaki Cabezas  37’, 3-1 Quim Castellví  40’  4-1 Alex Martínez  48’ i 5-1 Iñaki Cabezas 48’. ÀRBITRE: Santi Muñoz . Targeta Blava: Pol Augtet (Manlleu)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023