El CP Congrés-La Sagrera Es Mou supera per la mínima el Malgrat

Ple de victòries en la segona volta

El conjunt dirigit per Ferran Cussó ha sumat tres punts importants després d’una treballada victòria davant d’un Malgrat (4-3), que no ha abaixat els braços ni amb el 4 a 1 a set minuts del final. Actualment, els barcelonins ocupen la quarta plaça del Grup B de la Nacional Catalana i aquest dissabte rebran el filial del Manlleu al Camp del Ferro (17.00.h).


Els sagrerencs han portat la iniciativa des del primer moment anotant dos gols en dues accions consecutives. En primera instància Àlex Martínez, amb una gran acció individual amb recuperació inclosa, i després Pol Perpinyà fruit d’una recuperació ha batut Marçal Coll
Sis minuts després el Malgrat ha aconseguit entrar en el partit escurçant la diferencia aprofitant una falta directa, per una targeta blava a Marc Aubets, ben executada Bernabe Gracia.


El partit ha pujat de voltatge amb defenses més físiques i ocasions interesants pels dos conjunts però el marcador no s’ha tornat a moure en aquesta primera meitat, i això que en el cas del Congrés ha disposat de dues directes a favor a vegades simplement la pilota no vol entrar ( 2-1).


A la represa el Congrés va desaprofitar una pena màxima, executada per Marc Aubets per ampliar l’avantatge, cinc minuts de la segona part. El Malgrat per la seva banda ha disposat d’una ocasió clara per part de Manel Gracia rematant dins l’àrea, així i tot l’instint felí d’Alex Mañé ha evitat l’empatat.


En el 36’ Iñaki Cabezas ha demostrat les seves virtuts a la falta directa, assenyalada per una targeta blava al Malgrat, superant el porter visitant aixecant i picant. En el 43’ ha semblat arribat el gol de la sentència després d’una bona combinació entre Biel Perpinyà i Albert Aubets.
Però en l’hoquei set minuts es un món i els de Joan Castañe han lluitat fins al final. El gol de penal de Gerard Pérez ha donat de nou emoció a l’encontre. A falta 1’51” Mañé ha aturat una directa a Sergi Parra. Però a 37 segons del final Manel Garcia ha pogut rematar una pilota dins l’àrea i fer patir el Congrés fins el darrer instant.
Amb aquesta victòria, de moment segona volta Inmaculada, el de Ferran Cussó es situen quarts, empats a punts amb el Vila-Seca. El proper rival serà el Manlleu B que visitarà el Camp del Ferro (dissabte 17.00.h.) després d’haver superat el Villa-Seca per la mínima (4-5).


FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.
CP MALGRAT : Marçal Coll, Gerard Pérez, Bernabe Garcia, Sergi Parra, Carles Torner Eloi Llinas, Aleix Ribot, Manel Garcia, Martí Francisco i Enric Nuñez.

GOLS: 1-0 Alex Martínez 1’, 2-0 Pol Perpinyà 2’, 2-1 Bernabe Gracia 8’ (descans); 3-1 Iñaki Cabezas 36’, 4-1 Albert Aubets 43’, 4-2 Gerard Pérez 48’ 4-3 Manel Gracia 50’.

ÀRBITRE: Jaume Angles. Targetes Blaves: Marc Aubets Pol Perpinyà (Congrés); Gerard Pérez (2) i Bernabe García.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023