9ª Patinada Popular

Diumenge 28, tindrà lloc la 9a Patinada Popular de la Sagrera. L’any passat no les va poder fer pel Covid-19. Sortirà a les 11.45 h de la plaça Masadas i arribarà al pavelló del Camp del Ferro. Ja fa vuit anys que colaborem en els actes de la Festa Major de La Sagrera. Aportem el nostre granet de sorra en l’organització, conjuntament amb la Comissió de Festes, de la Patinada Popular de La Sagrera, i amb un recorregut pel casc antic del barri, amb sortida a la plaça Masadas i arribada a les nostres instal·lacions, i que és obert tant a nens com a grans.

Ens acompanyaran els Fumets de la Sagrera amb la seva batucada. Un dels punts més importants i que cada vegada va en augment és la participació dels nostres esportistes més menuts, així com la implicació com a voluntaris dels més grans. La 9a edició de la Patinada Popular de la Sagrera serà el diumenge 28 de novembre de 2021 a les 11.45 hores i a l’arribada llegirem el Manifest de rebuig contra la Violència de genere.

Us hi esperem!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023