El Congrés marxa d’Igualada amb les mans buides

Un pòquer de gols de Gerard Riba esmicola les aspiracions de puntuar a Les Comes

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut davant del Igualada B (4-0) , tot i vendre cara la seva pell i aguantar el pols durant la primera meitat. Gerard Riba ha estat decisiu amb quatre gols.


El conjunt sagrerenc ha volgut tenir la iniciativa des de bon principi, sabent que gran part de les seves opcions implicava avançar-se en el marcador i fer-se forts a darrere. Amb més cor que no pas en cap els barcelonins han anat generant ocasions, sense èxit. No
Els locals per la seva banda també han disposat de les seves oportunitats, però un Àlex Mané encertat sota pals ha evitat mals majors. No hi ha hagut gols en tota la primera meitat, si intensitat (0-0).


A la represa s’ha trencat la igualtat. En el 29’ Gerard Riba ha engaltat una pilota a mitja altura que ha estat imparable pel porter visitant i un minut després el mateix jugador ha posat més terra pel mig fent el 2 a 0 després de finalitzar amb èxit una triangulació.


En el 39’ el conjunt local ha arribat a la desena falta d’equip i Marc Aubets ha agafat la falta directa, però el seu llançament ajustat ha acabat al pal. Un minut després ha estat el Congrés que ha fet la desena i Gerard Riba no ha fallat amb una execució de gran qualitat. A tres minuts del final Riba ha sentenciat l’encontre fent el quart finalitzant una transició ràpida.


Els de Ferran Cussó començaran la segona volta afrontaran el difícil desplaçament a la pista del Tona (dissabte 18.00.h). A la primera volta el duel al Camp del Ferro va caure del costat dels osonencs per la mínima (3-4). Aquest cop el desenllaç serà diferent?

FITXA TÈCNICA

IGUALADA HC: Guillem Torrents, Marc Carol, Martí Busquets, Gerard Riba, Aleix Marímon, Joan Garcia, Nil Cervera, Oriol Llorens, Francesc Rubinat      

 CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Ignasi Brugada, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

GOLS: 1-0 Gerard Riba 29’, 2-0 Gerard Riba 30’, 3-0 Gerard Riba 40’,  4-0 Gerard Riba 47’.

ÀRBITRE: Lluís Serra     


Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023