Un mal inici condemna el Congrés

Un Vila-Seca més efectiu s’emporta els tres punts del Camp del Ferro

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut davant del Vila-Seca (1-3). Un parcial de 0 a 2 els 6 primers minuts ha pesat massa pels sagrerencs, que hi han posat l’ànima i tots els arguments disponibles per donar-li la volta. Però el gran protagonista ha estat, el porter visitant que només ha cedit amb un llançament d’Àlex Martínez.


Encontre vibrant des de l’inici amb molt de ritme, però amb moltes impressions que l’esquadra visitant ha pogut treure renda amb dues bones accions aïllades. En el 5’ després d’una transició rapida Arnau Moragas ha inaugurat l’electrònic, aixecant i picant, un minut després una acció de pilota aturada ha donat el segon pels visitants amb un gran llançament d’Esteve Pujals que ha agafat per sorpresa Àlex Mañé.


La primera ocasió que ha disposat el Congrés per retallar la diferència ha estat un penal però Oriol Borràs ha endevinat la intenció del capità groc-i-negre. De fet el conjunt local ha hagut d’esperar fins el 18’ per anotar un gol després d’una gran acció d’Alex Martínez traçant una diagonal i finalitzant amb una pilota a l’escaire.
Tot i les nombres ocasions creades pels de Ferran Cussó el marcador no s’ha tornat a moure en la primera meitat. Entre els pals i un Oriol Borràs en estat de gràcia no ha estat possible el gol de l’empat (1-2).


A la represa s’ha mantingut l’alt ritme de joc, sense millor l’eficàcia. En el 33’ Marc Aubets ha disposat d’una nova oportunitat a pilota aturada. Aquest cop ha estat de falta directa, precisament per una falta d’Esteve Pujals-que ha estat amonestat amb targeta blava- sobre el capità local, però novament el vencedor del duel, en dos ocasions, ha estat el porter del Vila-Seca.


Ni tants la situació de superioritat ha ajudat els de Ferran Cussó en la seva incasable cerca de l’empat. Un dels jugadors més actius i decidits a la cerca del segon gol ha estat Biel Perpinyà però a vegades simplement ha semblat que la pilota no ha volgut entrar.
Els de han posat la sentència a tres minuts de la finalització transformant la falta directa, per la desena falta d’equip. Esteve Pujals ha guanyat el duel a Àlex Mañé. L’acció anecdòtica ha estat la blava per Marc Aubets amb tants sols dos segons al cronòmetre, amb tot decidit.


Amb aquesta derrota s’ha desaprofitat l’oportunitat d’assaltar quarta plaça del grup, aprofitant la desfeta del filial blaugrana davant del Piera (4-5), amb tot plegat el Congrés ocupa la sisena plaça, a falta d’una jornada per finalitzar la primera volta.

El proper compromís, diumenge 18.55.h, és el difícil desplaçament a la pista del filial de l’Igualada, encara invicte i comparteix el lideratge del Grup B amb el Manlleu, els de només han cedit en dos empats davant del Barça C (2-2) i Manlleu B (1-1).

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

CH VILA-SECA: Oriol Borràs, David París, Pau García, Arnau Moragas, Oier Ortega, Federico Bocchi, Aleix Cano i Josep Virgili      

GOLS: 0-1 Arnau Moragas 5’, 0-2 Esteve Pujals 6’, 2-1 Alex Martinez 18’, (descans);  1-3 Esteve Pujals  47’.

ÀRBITRE: David Pedrola. Targetes Blaves: Marc Aubets  i Esteve Pujals.    


Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023