Patrocini “Tu Solo Viaja”

Tenim la notícia d’anunciar-vos que hem establert un petit patrocini el qual col.laborarà amb el nostre Club, a mida que anem fidelitzant-nos. Alhora, totes les persones sòcies i amigues del Club Patí Congrés, també se’n podran beneficiar directament a través de descomptes.

L’acord és amb l’agència de viatges TU SOLO VIAJA,  a partir de la qual, totes aquelles persones que reserveu a través d’ella un viatge, bitllets, la reserva d’un hotel…tot alò que es necessita per a organitzar-nos una sortida, unes vacances…gaudireu d’un descompte que anirà en funció del cost del que es compri.

Per  a fer qualsevol reserva, podeu entrar  a la seva web www.tusoloviaja.com i posar el codi CLUB PATI CONGRÈS 1959

Si en algun cas no us acceptés el codi, podeu escriure un mail a l’agència tusoloviaja@tusoloviaja.com i us aplicarien el descompte o si ja haguessiu abonat la reserva, retonant-vos el descompte mitjançant una transferència.

Ara, desitjar-vos a totes que ens hem puguem beneficiar molt i molt dels seus productes i dels seus descompte.

#123Congrés

Junta del Club Patí Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023