Sense sort a Manlleu

L’esquadra groc-i-negre no aconsegueix puntuar a la pista osonenca

El CP Congrés-La Sagrera Mou ha perdut enfront del filial del Manlleu en un partit en el qual els barcelonins no han disposat de fortuna de cara porteria. Iñaki Cabezas ha anotat el gol de l’honor a les acaballes gràcies a una falta directa. Diumenge hi haurà el derbi de la Nacional Catalana al Camp del Ferro davant del Barça C (18.00.h).


Tots dos equips han jugat amb molta intensitat des del primer minut. Imprecisions en la parcel·la ofensiva i molt bon treball a darrere, i en concret dels porters. Aquest fet ha provocat que fins al tram final de la primera part no s’hagin vist gol. En el 21’ una genialitat de Pau Contreras ha obert la llauna amb un aixecant i picant per darrere la porteria i quatre minuts més un llançament exterior de Ramón Camps ha donat el segon pel Manlleu (2-0).
A la represa els de Ferran Cussó ho han provat del dret i del reves fer el primer gol per entrar en el partit, però la porteria osonenca ha seguit infranquejable, tot i buscar diferents alternatives per sorprendre la defensa.


Per la seva banda, els de han fet el tercer, en el 36’ després d’una acció personal de Biel Humà. A les acaballes del partit el Congrés ha disposat del seu moment d’honor aguantat una falta directa en contra, una superioritat i quatre del final Iñaki Cabezas ha fet el gol de l’honor brillant durant l’execució d’una falta directa (3-1).


El conjunt groc-i-negre tornarà al Camp del Ferro per disputar el derbi barceloní de la Nacional Catalana, el proper dissabte (17.00.h) davant del Barça C. Fins el moment el filial blaugrana no coneix la derrota.

FITXA TÈCNICA
CP MANLLEU B: Ignacio Bravo, Biel Autet, Pol Augtet, Sebastià Moncusí, Pau Contreras. Sergi Rojo, Ramón Camps, Arnau Massó, Biel Humà i Biel Segura.
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Arnau Ventura, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Biel Perpinyà, , Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.

GOLS:1-0 Pau Contreras 21’, 2-0 Ramón Camps 24’, (descans); 3-0 Biel Humà 36’ i 3-1 Iñaki Cabezas 46’.

ÀRBITRE: Saul Baños . Targeta Blava: Congrés: Marc Aubets.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023