El Congrés salva un punt de Malgrat

Primer punt groc-i-negre a la Nacional Catalana

L’esquadra dirigida per Ferran Cussó ha aconseguit puntuar a la pista del Malgrat fent una molt bona segona meitat i sobreposar-se al 2 a 0 inicial. Destacar la seguretat d’Arnau Ventura a les situacions de falta directa aturant—ne dues i l’atreviment dels germans Perpinyà. El proper compromís del conjunt groc-i-negre serà a la pista del Manlleu B (diumenge 17.30.h).


Tots dos equips han jugat amb molta intensitat des del primer minut. Imprecisions en la parcel.la ofensiva i molt bon treball a darrere, i en concret dels porters.


En el 8’ el Congrés ha patit el primer ensurt després de l’exclusió, amb targeta blava, per una falta sobre Martí Francisco quan ha intentat internar-se dins l’àrea aixecant i picant. Francisco ha provat de sobre ell mateix Arnau Ventura a la falta directa, però el porter groc i negre ha resolt la situació. Però un minut més tard i en situació d’inferioritat Carles Torner ha inaugurat el marcador després d’una gran assistència de Joan Gelmà.


Després de rebre aquest gol el conjunt barceloní ha buscat amb més insistència el gol. Ha generat més ocasions però en cap d’elles la pilota ha arribat al fons de la xarxa, gràcies a unes grans intervencions de Marçal Coll. Però precisament aquesta recerca de la igualada ha generat més espais en la parcel·la defensiva i Gerard Pérez ha finalitzat una transició rapida amb un llançament creuat 16’.


Els de Ferran Cussó han estat collant els nou minuts abans del descans però el primer gol encara s’ha resistit arribar (2-0).


A la represa s’ha mantingut l’electricitat en el joc però amb més control per part dels sagrerencs. En el 31’ per fi ha arribat el primer gol del Congrés, aprofitant una acció de pilota aturada, Biel Perpinyà ha rematat a plaer una assistència d’Àlex Martínez, des de darrere la porteria.


Sis més tard Pol Perpinyà s’ha posat mans a l’obra per empatar el partit i amb una acció de qualitat individual ha guanyat la posició al defensor hi ha acabat rematant tot sol dins l’àrea una pilota molt franca (2-2).


Però el conjunt local no havia dit la seva última paraula. En el 42’ Carles Torner, un dels jugadors més inspirat del Malgrat s’ha cuinat tot sol el tercer gol amb una acció per darrere la porteria i finalitzada pel segon pal que han fet estèrils els esforços de la defensa (2-3).


L’esquadra de Joan Roura ha disposat d’una falta directa i novament ha estat el duel Francisco vs Ventura i un altra vegada el porter barceloní ha guanyat la partida. Precisament ha estat el Congrés ha aconseguit empatar de falta directa a cinc minuts per acabar gràcies a una bona execució de Marc Aubets.


El proper compromís del conjunt groc-i-negre serà a la pista del Manlleu B (diumenge 17.30.h). L’equip entrenat per Arnau Casanovas tenen un balanç d’un triomf, davant del Malgrat 3 a 0 i un empat a la pista del Vila-Seca (4-4).

FITXA TÈCNICA

CP MALGRAT : Marçal Coll, Gerard Pérez, Sergi Parra, Carles Torner, Adrià Martos, Aleix Ribot, Manel Garcia, Martí Francisco, Joan Gelmà i Enric Nuñez.    

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Arnau Ventura,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, , Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

GOLS: 1-0 Carles Torner 9’, 2-0 Gerard Pérez 16’, (descans);  2-1 Biel Perpinyà 31’,  2-2 Pol Perpinyà 37’,  i  3-3 Carles Torner 42’  Marc Aubets 45’.

ÀRBITRE: Gerard Escobar.  Targeta Blava: Malgrat:  Gerard Pérez i  Carles Torner; Congrés : Marc Aubets, Pol Perpinyà i Biel Perpinyà.     

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023