El Congrés cau davant el Tona a la seva estrena al Camp del Ferro

Els sagrerencs mostren un bon nivell, però es queden sense puntuar

El conjunt groc-i-negre ha venut cara la seva pell en el seu debut, d’una nova edició, a la Nacional Catalana però no ha pogut evitar perdre per la mínima davant del Tona (3-4). Ha estat un partit molt elèctric amb intercanvi de cops constants dels dos equips. El conjunt osonenc ha estat més efectiu de cara porteria i ha pogut assaltar el Camp del Ferro.


L’encontre ha començat amb bones sensacions per l’esquadra local. En una jugada de molta astúcia per part d’Àlex Martínez ha recuperat la pilota en la zona de construcció rival i ha superat Arnau Roquet en un mà a mà.


L’alegria ha durat ben poc perquè tres minuts més tard després d’una acció que ha acabat amb targeta blava per Biel Perpinyà. El Tona ha empatat de falta directe amb una molt bona execució de Carles Rodriguez, capità tonenc.


En el 9’ el Congrés s’ha tornat avançar en l’electrònic. Marc Aubets ha caçat una pilota rebutjada pel porter, d’un llançament exterior, i ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa. Però novament ha estat acció reacció. Els de Aleix han posat remei a la situació drenant una transició rapida que ha finalitzat èxit per Nil Gamissans.


Després d’aquests 10 minuts d’espectacle ofensiu les defenses han posat una marxa més i les dues esquadres han buscat controlar el tempo del partit. Hi ha hagut accions interessants pels dos bàndols, però han respost bé tant Arnau Ventura com i s’ha mantingut l’empat al final de la primera part (2-2).


A la represa no s’ha perdut el dinamisme i la velocitat en el joc. Fins al punt que el Tona s’ha posat per davant transcorreguts dos minuts amb una molt bona acció de Pau Carbonell.
En el 29’ l’esquadra de Ferran Cussó ha disposat d’una falta directa. El capità groc-i-negre agafat la responsabilitat de l’acció batent el porter amb un llançament sec i potent que ha valgut el 3 a 3.


Quan tot ha semblat indicar que l’encontre acabaria en un repartiment de punts, i hauria fet justícia al nivell de joc d’ambdós equips, un llançament exterior del capità visitant ha agafat per sorpresa Arnau Ventura i s’ha trencat la igualada a vuit minuts de la finalització. Aquest cop ha estat definitiu i el Tona ha estat el primer equip capaç de guanyar el Camp del Ferro.


El proper compromís del primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou serà el proper diumenge (12.30.h) a la pista del Malgrat. Els de Joan Castañe tampoc saben el que és puntuar en aquesta Nacional Catalana després de perdre a domicili davant del Manlleu B (3-0).

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Arnau Ventura,  Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer   Jordi Arboix, Biel Perpinyà, , Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.  

HP TONA: Arnau Roquet, Nil Gamissans, Oscar Corominas, Pau Carbonell, Oriol Vizcaino, Josep Maria Güell, Jordi Urbano, Carles Rodriguez, Brian Fernandez, Enric Parellada     

GOLS: 1-0 Alex Martínez 3’, 1-1 Carles Rodríguez 6’, 2-1 Marc Aubets 9’, 2-2 Nil Gamissans (descans);  2-3 Pau Carbonell 27’,  3-3 Marc Aubets 29’ i  3-4 Carles Rodríguez 42’. ÀRBITRE: Albert Puig .  Targeta Blava: Congrés:  Biel Perpinyà (2) i Alex Martínez; Tona: Nil Gamissans, Pau Carbonell i Carles Rodríguez.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023