Subcampions amb el cap ben alt

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou  no pot posar la cirereta a una gran temporada

El conjunt groc-i-negre s’ha quedat sense ascens a l’OK Plata després de perdre 5 a 3 davant l’Olot en el partit de desempat de la gran final del play-off de la Nacional Catalana, en el segon encontre l’esquadra olotina ha superat els barcelonins per la mínima (2-1). Els de Dani Setién no han abaixat els braços en cap moment, però ha pesat massa el parcial de 3 a 0 encaixat durant el primer tram de la primera meitat.


Passats els primers compassos de tanteig l’Hoquei Olot ha donat un cop sobre la taula amb dos gols pràcticament consecutius d’Aniol Mangas i Nil Rodríguez, tots dos anotant des de dintre de l’àrea. En el primer gol Mangas ha controlat la pilota a l’aire i l’ha picat sense que Alex Mané hagi pogut reaccionar a temps. La segona diana olotina ha arribat després d’una assistència mil·limetrada del 4 de l’Olot que ha sabut finalitzar amb èxit Rodríguez davant del porter.


Dos minuts més tard ha arribat el tercer dels locals de l’estic de Marc Prat. Prat s’ha fabricat tot sol el tercer. En primera instancia recuperant la bola després superant a Iñaki Cabezas i finalment superant Mané en un mà a mà.


Després d’aquest primers minuts bojos el Congrés ha pogut assentar la defensa i ha buscat accions ofensives més curtes per tal de buscar un gol ràpid però no hi hagut encert de cara porteria. L’Olot ha buscat seguir ampliant la diferencia, però aquest cop l’esquadra barcelonina s’ha mostrat sòlida.


A la represa ha arribat el gol groc-i-negre. Un llançament de cullera de Martí Ferrer ha sorprès Guillem Raurell i ha situat els visitants dins del partit. L’alegria ha durat poc perquè Aniol Mangas ha fet el quart després d’una bona combinació.


En el 36’ un xut exterior d’Iñaki Cabezas ha suposat el segon gol del Congrés i s’ha tornat a creure que possible forçar la pròrroga. Però quan ha arribat una bona notícia no trigat gaire d’arribar una dolenta i Joan Mangas ha tornat a situar la diferència a tres gols superant a Salellas des del punt de penal.


A dos minuts per la finalització Albert Aubets ha fet el darrer servei de la temporada amb una gran acció personal que ha acabat superant a Guillem Raurell pel segon pal. Però l’inspiració de l’esquadra de La Sagrera s’ha acabat aquí i l’Olot s’ha convertit en el nou campió de la Nacional Catalana i nou equip d’OK Plata.


Tot i no aconseguir el tan anhelat ascens ha estat una temporada dels de Dani Setién, tècnic que la propera campanya dirigirà el Cerdanyola a l’OK Lliga Femenina, per emmarcar. Per posar uns números de la gran temporada: de 18 partits disputats, 14 victòries i 5 derrotes; 66 gols a favor i 42 en contra.

FITXA TÈCNICA
CH OLOT: Guillem Raurell, Ferran Sacrest, Marc Prat , Nil Rodríguez, Lluc Jiménez, Tomás Marcé, Marc Civico, Aniol Mangas, Pau Flores .
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.


GOLS: 1-0 Aniol Mangas 6’, 2-0 Nil Rodríguez 7’, 3-0 Marc Prat 9’ (descans); 3-1 Marti Ferrer 33’, 4-1 Aniol Mangas 33’, 4-2 Iñaki Cabezas 36’, 5-2 Joan Mangas 42’, 5-3 Albert Aubets 48’.
.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023