El CP Congrés-La Sagrera Es Mou cau a Sant Hipòlit

El conjunt groc-i-negre es retroba amb la derrota després d’onze victòries consecutives

El Voltregà B ha aconseguit forçar el tercer partit de les semifinals del play-off de la Nacional Catalana després de superar el Congrés (3-1), amb Humbert Serra com a gran revulsiu. Els de Dani Setién no han pogut aprofitar cap acció de pilota aturada i el gol honor ha arribat del stick de Sergi Ortiz a 10 minuts de la finalització, però la reacció s’ha quedat aquí i els locals han sentenciat amb una diana d’Oriol Vizcaíno no ha estat possible forçar la pròrroga. El Camp del Ferro dictarà sentència aquest diumenge (17.00.h) en joc un bitllet per la final.


La primera part ha estat marcada per aquella prudència de no voler encaixar que per intentar avançar-se en el marcador. Cap dels dos equips ha renunciat a l’ofensiva però cap de les ocasions generades han estat suficients per sorprendre tant Miquel Estrada com Alex Mañé.

Molta tensió a la pista i un joc molt elèctric amb una bona velocitat en circulació de la pilota. S’ha intentat agafar desprevingut el rival en transicions ràpides però no hi ha hagut manera. Primer tram d’encontre amb molt bon hoquei però sense l’ingredient picant de l’espectacle, el gol (0-0).

A la represa la dinàmica ha canviat. Humbert Serra amb una acció personal ha avançat el conjunt local. Una diagonal de l’11 del Voltregà ha acabat superant fins a tres defensors i finalitzat la feina batent a Àlex Mané.


Els homes de han aprofitant el moment del seu joc per augmentar la diferencia. De fet nomes han necessitat 2 més per cuinar un altre gol. Gràcies a una assistència mil·limetrada de ha deixat tot a Oriol Vizcaíno que no ha desaprofitat per fer el segon.
El Congrés ha disposat d’una bona oportunitat per retallar la diferència però la falta directa, per una falta a Albert Aubets en una acció manifesta de gol ,comesa per Adrià Oliveras. El capità groc i negre ha agafat la responsabilitat, però Marc Aubets no ha trobat el premi i la pilota s’ha vist rebutjada pels pals de la porteria defensada per Miquel Estrada.


En el 34’ els de Dani Setién han disposat d’un penal a favor, però s’ha repetit la mateixa història i el pal ha rebutjat la bola ajustada que Marc Aubets. Però tot plegat han estat indicis i el gol del conjunt visitant ha arribat a 10 minuts de la finalització.


Després d’una bona recuperació de Martí Ferrer el 18 del Congrés ha iniciat la transició rapida i ha clavat l’assistència cap a Sergi Ortiz que només ha hagut d’empentar la pilota fins el fons de la xarxa.


En aquest darrer tram de l’encontre ha augmentat el ritme ofensiu però també defensiu i ha estat en el moment on s’ha generat més ocasions, pràcticament consecutives per part dels dos conjunts. Una de les més clares des de Setién l’ha tingut Sergi Ortiz, al 46, però Miquel ha neutralitzat amb una bona estirada.

Però quan millors sensacions ha tingut l’esquadra de La Sagrera ha arribat la sentència una combinació entre Pol Mestres i Oriol Vizcaíno, rematant de primeres, ha significat el 3 a 1. El Congrés no ha abaixat els braços en cap moment, però la pilota no ha entrat més.


El Camp del Ferro serà l’escenari d’aquesta final de l’eliminatòria de les semifinals, diumenge 17.00.h . S’ha acabat el marge d’error. L’equip vencedor guanyarà una plaça per la gran final del play-off de la Nacional Catalana.


FITXA TÈCNICA

CP VOLTREGÀ B: Miquel Estrada , Pol Mestres, Gil Canal, Oriol Vizcaíno, Roger Portus , Jan Ferran, Adrià Oliveres, Pau Colomer, Enric Casanovas i Xavi Urroz.


CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz,, Martí Ferrer, Iñaki Cabezas, Àlex Martínez, Pol Perpinyà, Albert Aubets, i David Salellas.

GOLS: 1-0 Humbert Serra 27’, 2-0 Oriol Vizcaíno 29’, 2-1 Sergi Ortiz 40’, 3-1 Oriol Vizcaíno 48’.

Targetes: Blava per Adrià Oliveras (Voltregà B).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023