CASAL I CAMPUS D’ESTIU DEL CP CONGRÉS

Informació del Casal i Campus d’estiu al Poliesportiu Camp del Ferro organitzat pel Club Patí Congrés- La Sagrera Es Mou

El dia 28 de juny s’inicia el Casal d’estiu per infants d’entre 4 a 8 anys i el Campus Olímpia d’hoquei patins per infants i adolescents de 8 a 16 anys al poliesportiu Camp del Ferro, organitzat pel Club Patí Congrés- La Sagrera es mou, que finalitzarà el dia 30 de juliol. L’horari serà de dilluns a divendres de 9:00 del matí a 17:30 de la tarda, on es combinarà l’entrenament d’hoquei patins amb altres activitats esportives i sortides lúdiques, respectant el protocol específic de seguretat.

Situació envers COVID…

Des del Club som conscients que la situació actual és complexa i seguim esperant indicacions oficials sobre el funcionament dels casals i campus del 2021. És per això que la programació establerta podrà veure’s afectada. Informarem tant aviat com sigui possible d’aquestes afectacions.

Inscripcions..

Inscripció ordinària obertes fins 7 de juny.

Per sol·licitar beca de l’Ajuntament del 24 d’abril al 21 de maig. Abans de sol·licitar l’ajut s’haurà de fer la inscripció ordinària a través del enllaç.

Ajuts de l’Ajuntament…

Els barems per accedir als ajuts de l’Ajuntament de Barcelona seran:

– De0a7.000€:90%
– De7.000€a9.000€:60% – De 9.000 a 10.000 € : 30%

(S’adjudicaran fins esgotar el pressupost destinat a ajuts)

La sol·licitud màxima serà de dues setmanes. És realitzarà via online al portal de l’Ajuntament. Trobareu l’enllaç al full d’inscripció.

Torns i preus…

CASAL (4-8 anys) Torn matí (9h a 13h) 68€/setmana

Torn tot el dia amb dinar 130 €/setmana (9h a 17:00h)

CAMPUS (8-16 anys) 79€/setmana
150 €/setmana

Torn tot el dia sense dinar, amb carmanyola (9h a 17:00h) Aquesta opció110€/setmana130€/setmana

queda exclosa de l’ajut de l’Ajuntament
Acollida matí (8h a 9h) 10€/setmana 10€/setmana

Descomptes:

 •   10% de descompte per qui s’apunta totes les setmanes en la franja de tot el dia (només s’aplica a les setmanes no subvencionades)
 •   5% de descompte pels germans apuntats la mateixa setmana (només s’aplica les setmanes no subvencionades i al casal/campus de tot el dia)
 •   5% de descompte a les famílies monoparentals (només s’aplica a les setmanes no subvencionades i al casal/campus de tot el dia)
 •   Els descomptes només són acumulables per a famílies sòcies del Club Patí Congrés. Reunió per les famílies La primera quinzena de juny es realitzarà una reunió informativa per a les famílies, per tal d’explicar l’organització i funcionament i resoldre dubtes.
 • Rebuda.. A les 9:00 de matí els entrenadors esperaran als jugadors i jugadores a l’entrada principal del poliesportiu Camp del Ferro, a la Plaça Albert Badia i Mur. Hauran d’entrar per la porta on estarà col·locat el Roll up del Club Patí Congrés (part esquerra de la instal·lació). Es formaran grups per unitats de convivència on cada entrenador es farà responsable del seu grup durant tot el dia i es seguirà amb el protocol específic realitzant el Check list diari corresponent.
 • Esmorzar i dinar… Hauran d’esmorzar a casa, de bon matí abans d’iniciar l’activitat per estar en condicions per realitzar l’activitat física. Poden portar un esmorzar més lleuger (petit entrepà, fruita, fruits secs…) per menjar alguna cosa a mig matí. Es faran torns per dinar seguint amb les unitats de convivència. Tindrem servei de càtering a càrrec del menjador Ca La Rosa, per tots aquells que hagin optat pel servei amb dinar. Ca La Rosa és una entitat del barri que treballa amb productes ecològics i de la terra, servint una àpats equilibrats. Us farem arribar el menú de cadascuna de la setmanes. Es comunicarà setmanalment a la empresa les al·lèrgies marcades en els fulls d’inscripció. En cas de no fer ús del servei de càtering, les persones responsables de l’infant o el jove es faran càrrec del menjar que porti els dies de sortida. Pels que hagin optat a portar la carmanyola de casa, aquesta s’ha de portar ben organitzada, dins d’una bossa tèrmica i el dinar ha d’estar composat d’un bon àpat

(primer i segon plat, o plat combinat) i postres. Dins la bossa hi ha de portar els coberts i tovalló. La Bossa amb la carmanyola es deixarà, només arribin al casal/campus a una zona habilitada del bar, cal portar la bossa ben marcada amb el nom, en un lloc visible.

Els nens i nenes hauran de dur la seva cantimplora plena de casa i podran reomplir a les fonts del pavelló.

Activitats que es realitzaran…

 •   Entrenaments i partits d’hoquei patins: Pel matí realitzarem entrenaments tècnics d’hoquei patins. Per la tarda es realitzaran partits d’hoquei en diferents formats respectant els grups de convivència. Hauran de dur la bossa d’hoquei amb tot el material per poder realitzar l’entrenament i els partit. No podran deixar res a la instal·lació en quan finalitzi el dia.
 •   Esports alternatius: Es proposaran altres esports durant el matí en aquelles estones que no realitzen entrenaments amb patins .
 •   Activitats dirigides: Cada entrenador proposarà diferents activitats als seus grups en les estones de descans; jocs adaptats a cadascuna de las edats, visuals a la sala polivalent, visualitzar els partits de la resta de companys…
 •   Piscina de Can Dragó: Un cop a la setmana el grup de més petits aniran a la piscina de Can Dragó durant tot el matí, controlats en tot moment pels seus entrenadors i respectant les unitats de convivència . Important que el dia que els toqui portin una motxilla amb banyador, xancletes, tovallola de piscina, crema solar, una cantimplora amb aigua, i gorra posada per prevenir-nos del sol durant el desplaçament. El desplaçament es farà a peu. Aquell dia es recomana posar-se crema solar ja des de casa, i un cop arribem a la piscina ens en tornarem a posar tants cops com calgui. En aquesta sortida la samarreta del campus serà obligatòria que la portin posada de casa.
 •   Platja de Badalona: El grup de més grans passaran un matí a la platja de Badalona on es proposaran esports com el futbol platja , voleibol platja, entre d’altres. Hauran de portar targeta de metro ja que anirem en transport públic. Important que portin la motxilla amb banyador, xancletes, tovallola, crema solar, una cantimplora amb aigua i la targeta de metro. En aquesta sortida la samarreta del campus serà obligatòria que la portin posada de casa.
 •   Sortides lúdiques: És realitzarà una sortida setmanal de tot el dia durant el Casal i Campus d’estiu. Abans de l’ inici de la setmana s’informarà del dia que és realitzarà cada sortida. La realització d’aquestes activitats està en funció de la situació epidemiològica del moment. En aquesta sortida la samarreta del campus serà obligatòria que la portin posada de casa. *Les activitats plantejades ( parc d’atraccions, parc aquàtic, parc d’aventura, skateparc o saltin, activitats d’aigua a la platja) queden a expenses de poder ser substituïdes o realitzades en funció de la situació de pandèmia i el que valori la coordinació del campus. Aquestes es realitzaran en transport públic o en autocar.

Els participants que únicament estiguin apuntats al casal/campus de matí, podran participar d’aquestes activitats però hauran de portar-se el dinar de casa (entrepà o carmanyola)

Entrenadors…

Tots els nostres entrenadors són personal titulat per a l’activitat de campus i casal esportiu d’hoquei patins.

Vestidors…

Actualment està totalment prohibit l’ús dels vestidors. Cada jugador/a ha de venir vestida de casa per a l’entrenament, i es canviaran al migdia en un espai ampli on es pugui mantenir la distància.

Si es canvies la situació, cada entrenador farà torns amb la seva unitat de convivència. Els nens es netejaran les mans abans d’entrar als vestidors i al sortir. Es mantindran els mateixos vestuaris durant tota la setmana per cada unitat de convivència. El servei de neteja desinfectarà els vestidors. Es canviaran tres vegades; una primer només arribar, una segona després del entrenament del matí i una última vegada al finalitzar el partit de la tarda. Per tant hauran de dur un parell de mudes d’esport per dia.

Sortida…

A partir de las 17:00 fins las 17:30 de la tarda els nens i nenes estaran llestos per sortir pel mateix lloc d’entrada del matí. Es realitza d’aquesta manera per evitar aglomeracions. Els pares hauran d’esperar fora de la instal·lació en tot moment sense acumular-se a la porta d’entrada i sortida.

Recomanem…

Que infants i joves no portin al Casal o Campus, objectes de valor personal que es puguin fer malbé. Així com tampoc recomanem portar joguines ni altres objectes tecnològics com per exemple tablets. El Club no es farà responsable de la pèrdua de joguines, mòbils, diners o altres

Qualsevol dubte pregunteu a traves del correu hoqueibasecpcongres@gmail.com o a traves del telèfon 666731300.

Coordinació Club Patí Congrés

INSCRIPCIÓ CASAL 4-8 ANYS
INSCRIPCIÓ CAMPUS 8-16 ANYS

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023