El CP Congrés-La Sagrera Es Mou certifica la segona plaça

El conjunt groc-i-negre finalitza la fase regular com el menys golejat de la categoria

L’esquadra dirigida per Dani Setién ha posat punt final a la segona fase de la Nacional Catalana superant el Caldes B (8-1), vuitena victòria consecutiva i exhibint un cop més el seu bon estat de forma. Amb aquest triomf ha certificat la segona posició, aconseguint el factor pista a favor de cara el play-off. El primer assalt dels del barri de la Sagrera serà el pròxim 9 de maig enfront del vencedor de l’eliminatòria de la repesca entre el Manlleu B i el Cerdanyola.

Els locals han imposat un ritme frenètic des del primer minut. Els primers 20 minuts de l’encontre han estat pràcticament un monòleg dels sagrerencs que han imposat un parcial de 4 a 0 amb les dianes d’Albert Aubets, Alex Martínez i Jordi Arboix .

Al 22’ Andreu ha donat una petita esperança al filial del Caldes transformant amb exit una falta directa però Albert Aubets i Jordi Arboix s’han encarregat de posar més terra pel mig amb una diana cadascú i marxar al descans amb 5 gols d’avantatge (6-1)

A la represa tot i abaixar el percentatge d’encert de cara porteria el ritme de circulació de pilota i la intensitat defensiva s’ha mantingut alta. Una molt bona combinació entre Martí Ferrer i Marc Aubets, 28’ ha significat el setè gol de la tarda, i el tretzè del compte particular del capità groc-i-negre aquesta temporada.

A falta d’onze minuts per finalitzar Dani Setien ha fet un canvi a la porteria i ha donat minut a David Salellas, més enllà de la seva feina habitual d’aturar penals. Sallelas ha efectuat grans intervencions i ha mantingut la porteria a zero durant el període que ell l’ha defensat. A les acaballes de l’encontre Sergi Ortiz ha posat el definitiu 8 a 1 transformat amb èxit una falta directa, que ell mateix ha provocat.


El primer assalt del play-off pels del barri de la Sagrera serà el proper 9 de maig, al Camp del Ferro, enfront del vencedor de l’eliminatòria de la repesca entre el Manlleu B i el Cerdanyola.


FITXA TÈCNICA


CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Ignasi Brugada , Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

CH CALDES B: Guillem Rue, Nil Folguera, Juli Aviles Pol Barnils, Alex Olmo, Andreu Puigdueta, Pau Cardona, Arnau Serra i Joel Barnils.


GOLS: 1-0 Albert Aubets 5’, 2-0 Alex Martínez 9’, 3-0 Alex Martínez 14’, 4-0 Jordi Arboix 20’ 4-1 Andreu Puigdueta 22’, 5-1 Jordi Arboix 22’, 6-1 Albert Aubets (descans); 7-1 Marc Aubets 28’ , 8-1 Sergi Ortiz 49’.

ÀRBITRE: Saul Baños Targeta Blava a Arnau Serra.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023