Cop d’autoritat a Olot i classificats pel play-off pel títol

L’esquadra groc-i-negre ha certificat la permanència a la Nacional Catalana

El Club Patí Congrés ha assalat la pista de l’Olot (4-7) després d’una primera meitat d’hoquei total en la qual els sagrerencs han estat més efectius, capitanejats per un Marc Aubets imparable. Aquest triomf ha donat el bitllet pel play-off pel títol i la permanència a la categoria de bronze, a falta d’una jornada per disputar de la 2a fase.

Primera part d’hoquei total en qual cap dels dos equips ha buscat especular. Quan tant sols s’han disputat dos minuts de joc Lluc Jiménez ha inaugurat l’electrònic per l’esquadra local després anotar, que s’ha hagut fins a tres vegades i David Sallellas ha vist la blava per avançar-se abans d’hora en dues ocasions.

Dos minuts més tard, Marc Aubets, ha igualat el partit superant el porter local en una falta directa amb un llançament directe. Els de Dani Setién s’han posat per davant del marcador per primer cop al 10’. El capità groc-i-negre ha transformat una pena màxima, provocada per Alex Martínez en una transició ràpida.

Un minut després un penal favorable a l’Olot, un jugador local ha aprofitat un petit contacte del defensor per deixar-se caure dins l’àrea . Molt ben executat per Lluc Jiménez, ha significat l’empat a dos. L’esquadra dirigida per ha aprofitat l’embranzida i s’ha tornat a posar per davant amb una diana de Ferran Sacrest, després d’un contraatac.

Sense temps per dirigir el darrer cop local. Àlex Martínez s’ha generat l’espai per darrere la porteria per fer el 3 a 3. Una targeta blava mostrada a Tomàs Marcé a donat l’oportunitat a Marc Aubets a posar de nou per davant al conjunt sagrerenc amb dues dianes pràcticament consecutives. En primera instància i el capità ha guanyat la partida a Guillem Raurell, des de la falta directa amb un llançament molt similars a les altres accions de pilota d’aturada. Una assistència mil·limetrada de Martí Ferrer cap Aubets l’hi ha generat l’avantatge necessària per rematar a plaer dins l’àrea.

Ferran Sacrest ha donat una mica d’esperança amb gol ràpid just a la possessió següent, però ha estat un miratge perquè Marc Aubets ha deixat clar que el Congrés s’emportaria els tres punts anotant a 25 segons d’arribar al descans (4-6).

A la represa el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha optat per especular una mica i posar una mica de pausa al joc. Realment s’ha notat el desgast físic i mental de la primera meitat i només ha pujat un gol a la 2a part. Marc Aubets ha firmat la seva sisena diana de la nit, superant a Guillem Raurell de falta directa. L’ocasió més clara de l’esquadra local ha estat també de falta directa, però Àlex Mañé ha guanyat la partida al jugador olotí.

El conjunt dirigit per Dani Setién tancarà la 2a fase davant del Caldes B, aquest dissabte al Camp del Ferro (17.00.h.). El gran al·licient d’aquest encontre pel conjunt groc-i-negre és lluitar per certificar la segona posició, amb un empat tenen prou.

FITXA TÈCNICA

CH OLOT: Pau Flores, Ferran Sacrest, Joan Sedano, Nil Rodríguez, Lluc Jiménez, Tomás Marcé, Marc Civico, Aniol Mangas, Guillem Raurell.

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

GOLS: 1-0 Lluc Jiménez 2’, 1-1 Marc Aubets 4’, 1-2 Marc Aubets 10’, 2-2 Lluc Jimenez 11’ 3-2 Ferran Sacrest 19’, 3-3 Àlex Martínez 19’, 3-4 Marc Aubets 20’, 3-5 Marc Aubets 22’, 4-5 Lluc Jiménez 22’, 4-6 Marc Aubets 25’ (descans); 4-7 Marc Aubets 49’.

ÀRBITRE: Joel Garcia Targeta Blava a David Salellas i Tomàs Marcé .


Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023