L’Assemblea General del Club Patí Congrés, un èxit

Divendres 9 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinaria del Club Patí Congrés en format virtual i online degut a les mesures per la pandemia del Covid-19.

Cal dir que va ser un èxit de participació amb quasi una seixantena de persones conectades, totes elles previament inscrites a l’esdeveniment : La Junta va certificar que cada una d’elles eren socies en actiu del club.

També un èxit organitzatiu per part de la Junta que va poder portar l’Assemblea endavant amb tota la complexitat tècnica i organitzativa que suposava i on tothom que va voler va poder participar o a través del xat o parlant en directe.

58 socis participants
Part de la junta al Local

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023