El CP Congrés-La Sagrera Es Mou assalta el Pavelló del Prat i es classifica pel Grup 1

Els de Dani Setién s’asseguren competir contra els millors de la categoria després d’efectuar un recital a Piera

El conjunt groc-i-negre ha fet els deures a la pista del Piera guanyant amb solvència (2-8) i amb una bona demostració del seu joc. Bona actuació per part de tot el grup però hi ha brillat especialment l’Alex Martínez firmant un hat-trick , provocant una pena màxima i fent una bona tasca defensiva.

El partit s’ha iniciat amb molta intensitat amb els dos conjunts buscant porteria des de l’inici. Els locals han estat els primers afortunats després d’una bona execució de Pep Vilaseca amb una falta directa, per una blava de Martí Ferrer. El Congrés ha anat treballant el gol de l’empat fins el minut 16 que Alex Martínez ha pogut superar Oriol Xaus en una superioritat.

El propi Alex Martínez ha provocat un penal dos minuts més tard de posar l’empat, aquesta pena màxima executada per Jordi Arboix ha posat el conjunt groc-i-negre per davant del marcador. Però la bona tasca d’ Àlex Martínez al Pavelló del Prat no s’ha acabat aquí i ha fet el tercer gol a cinc minuts del descans i Albert Aubets ha fet el quart aprofitant una pilota morta a dins l’àrea (1-4).

A la represa l’equip de Raül Ramírez ha marcat primer, fent el 2-4 al 28′, gràcies a un xut afortunat del capità Marc Muntané però aquesta petita reacció local ha estat insuficient per posar contra les cordes a l’esquadra de Dani Setién.

Si que es cert que l’encontre ha experimentat un període de temps sense gols però passats un 10 minuts Iñaki Cabezas ha acabat amb la seva sequera de gols anotant-ne dos, el primer de falta directa. Poc després Alex Martínez ha culminat la seva gran actuació firmant un hat-trick i a cinc minuts del final ha arribat la sentència definitiva de Sergi Ortiz.

El Congrés tancarà la primera fase de la Nacional Catalana visitant la pista del Vilaseca aquest divendres (20.45.h).

FITXA TÈCNICA
HC PIERA: Oriol Xaus, Joan Muntané, Ferran March, Nil Garreta, Daniel Garreta, Ferran Yeste, Marc Muntané Pep Vilaseca, Marc Gumà i Jordi Gallart

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer, Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

GOLS: 1-0 Pep Vilaseca 5’, Alex Martínez 16’, 1-2 Jordi Arboix 18’, 1-3 Alex Martinez 20’, 1-4 Albert Aubets 23’ (descans); 2-4 Marc Muntané 27’, 2-5 Iñaki Cabezas 38’, 2-6 Iñaki Cabezas 40’, 2-7 Alex Martínez 41’, 2-8 Sergi Ortiz 45’ .


ÀRBITRE: Targeta Blava a Martí Ferrer, Pep Vilaseca, Ferran Yeste i Ferran March.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023