Segona victòria consecutiva groc-i-negre

El CP Congrés La Sagrera Es Mou encarrila el partit a la primera part amb tres gols i s’asegura el triomf al Camp del Ferro

L’esquadra dirigida per Dani Setién ha sumat el segon triomf consecutiu davant del Sentmenat (4-1) després d’una primera meitat amb una alta efectivitat, amb protagonisme destacat per Albert Aubets, i un gran treball defensiu, deixant la porteria imbatuda 43 minuts.


Els dos conjunts ha anat a per feina des de l’inici i han buscat el gol amb insistència però tot i això el premi nomes ha estat pels locals. Al 5’ Albert Auberts ha obert la llauna després d’una bona recuperació al mig camp que ha finalitzat amb un ganxo de cullera per sota les cames de Bernat Gonzalez, que fins aleshores ha estat fent gran intervencions.

Passat el primer quart de joc el Congrés ha trobat porteria de nou. Una bona circulació de pilota per part dels locals ha provocat una petita escletxa a la defensa del Sentmenat ha permès a Alex Martínez el forat sorprendre amb un xut llunyà i col·locar el 2-0 a l’electrònic

Els de Dani Setién no han tingut prou i han anat a buscar la tercera diana immediatament. Una bona jugada personal de Martínez ha acabat provocat una pena màxima a favor que Albert Aubets no ha desaprofitat per fer el seu segon de la tarda.


Per la seva banda els de Arnau Mimó no han abaixat els braços en cap moment i han provat una vegada i una altre reduir la diferencia però un treball defensiu excel·lent i un Àlex Mañe en estat de gràcia ha impedit que el marcador registres un altre moviment en aquesta primera part frenètica (3-0).


A la represa s’ha mantingut el mateix guió d’intensitat per part dels dos conjunts, tot i el marcador clarament favorable pels locals. L’efectivitat en la segona part ha baixat en consideració a l’inici de l’encontre i ha quedat un parcial d’empat a 1.

En el 35’ Jordi Arboix ha fet el quart per acabar de sentenciar el partit aprofitant la pena màxima, provocada per Sergi Ortiz. Pel bàndol visitant Ferran Carrió, el capità del Sentmenat, ha fet el gol de l’honor a falta de 6 minuts per finalitzar amb xut creuat.

FITXA TÈCNICA
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

HC SENTMENAT : Bernat Gonzalez, Ferran Carrió, Abel Aviles, Victor Bonilla, Oriol Garcia, Gerard Cusco, Gerard López, Sergi Coma, Sergi Curtiellas i Pol López.

GOLS: 1-0 Albert Aubets 5’, 2-0 Alex Martinez 15’, 3-0 Albert Aubets 16’ (descans); 4-0 Jordi Arboix 35’, 4-1 Ferran Carrió 44’.
ÀRBITRE: Marc Soler. Targeta Blava a Alex Martínez i Victor Bonilla.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023