Primers +3 a domicili

L’esquadra de Dani Setién assalta el Municipal de Santa Perpètua amb una gran efectivitat ofensiva

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat la seva primera victòria com a visitant aquesta temporada a la Nacional Catalana a la pista del Santa Perpètua (4-6). Els de Dani Setién han gestionat molt bé els seus millors moments del seu atac, sumat un bon treball darrere, que els ha permès sumar tres punts.


Durant els primers compassos del partit ambdós conjunt han mostrat molt de respecte. Una mostra ha estat el que hem trigat a veure les primeres ocasions clares que tant Alex Mañé com Adrian Galan han respost amb bones intervencions.
Al 13’ s’ha vist la primera targeta blava de l’encontre que ha donat als barcelonins l’oportunitat d’obrir la llauna. Iñaki Cabezas ha intentat sorprendre al porter local però Galan ha aguantat molt bé i ha guanyat la partida en aquesta ocasió. De fet cal destacar la bona defensa que ha efectuat el Santa Perpèrtua durant els dos minuts d’inferioritat.

Però a la segona falta directa, per una targeta blava a Eloy Algarra, el Congrés no ha perdonat. Jordi Arboix ha inaugurat l’electrònic amb un xut potent que ha estat imparable per Galán i en la superioritat posterior ha finalitzat una jugada col·lectiva finalitzada Pol Perpinyà per que ha donat el segon gol groc i negre a quatre minuts del descans (0-2).

A la represa la fam de gol dels sagrarencs no ha cessat pas i han estat molt aprop de fer el tercer només reprendre el joc després d’una bona combinació entre Albert Aubets i Martí Ferrer que Galan ha neutralitzat.

Però els de Dani Setien només han necessitat sis minuts de la segona part per drenar correctament una transició ràpida que ha fanilitzat amb exit Albert Aubets pel primer pal. Al 32’ el CP Congrés ha assolit el seu màxim avantatge després que Jordi Arboix ha rematat a plaer.

Casi sense temps per celebrar el darrer gol Joan Urgell ha fet entrar de ple els perpetuencs al partit de ple transformat amb èxit la primera falta directa local, per la desena falta d’equip dels visitants.

La bona tasca defensiva que sempre executen els jugadors dirigits per Dani Setién ha provocat una ocasió de gol al 37’, després d’una recuperació, que Sergi Ortiz no ha desaprofitat i ha fet la cinquena diana groc-i-negre. A la següent jugada els de Xavier Lladó han respost ràpid i ha superat a Mané per fer el 2-5.

Després d’aquest gol local els de Xavier Lladó han tornat incrementat la intensitat a l’atac que ha acabat provocant un penal a favor per retenir la pilota per part d’Alex Mané. David Salellas ha intentat fer la seva màgia en aquesta pena màxima però aquest cop la moneda ha caigut per Eloy Agarra que ha aconseguit retallar a només dues dianes amb 6 minuts encara per disputar.

Però en el millor moment de moral dels locals també s’ha complert el seu primer cicle de faltes d’equip. Marc Aubets, el capità groc i negre, ha agafat la responsabilitat d’aquesta la falta directa i ha sorprès el porter amb un xut ras. Tot i aquest gerro d’aigua freda els jugadors de Lladó han competit fins el final i Iker Acebal, juvenil, ha maquillat el marcador finalitzat un contraatac sobre la botzina (4-6).

FITXA TÈCNICA
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas.

CH SANTA PERPÈTUA : Adrián Galan, Eloy Algarra, Joan Urgell, Oscar Subirats, Ramón Subirats, Joel Pérez, Marc Pallarés, Iker Acebal i Daniel Gispert.

GOLS: 0-1 Jordi Arboix 21’, 0-2 Pol Perpinyà 21’ (descans); 0-3 Albert Aubets 31’, 0-4 Jordi Arboix 32’ 1-4 Joan Urgell 33’, 1-5 Sergi Ortiz 37’, 2-5 Marc Pallarés 37’ 3-5 Eloy Algarra 44’, 3-6 45’ Marc Aubets i 4-6 Iker Acebal 50’.

ÀRBITRE: Marc Soler. Targeta Blava a Erik Andrés i Eloy Algarra.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023