Els jugadors del CP Congrés han realitzat diferents test de condició física analitzats amb electromiografia muscular

L’electromiografia, és una tècnica que permet conèixer l’activació dels diferents músculs en diferents situacions i exercicis. Entre d’altres coses és molt útil per conèixer els perfils neuromusculars dels esportistes de forma individualitzada i detectar possibles asimetries musculars. D’aquesta manera i en base a aquesta informació, es pot dissenyar l’entrenament més òptim i de manera individualitzada segons els requeriments de cada jugador en quant als exercicis i les càrregues de treball, així com també aquells exercicis preventius per tal de reduir el risc de lesió.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn