Remuntada groc-i-negre que val tres punts

El CP Congrés Es Mou ha aconseguit el primer triomf de la temporada

L’ esquadra dirigida per Dani Setién ha tornat a competir per la porta gran , tres mesos després del seu darrer partit, després de superar en duel vibrant davant del Cerdanyola (3-2) al Camp de Ferro. Tot i anar per darrere en el marcador, amb el gol visitant d’ Arnau Gangonells al 13’, en el primer tram del partit els Dani Setien han confiat en el seu estil de joc en tot moment i han aconseguit la remuntada gràcies a l’efectivitat de cara a porteria del germans Aubets, i un penal aturat de David Salellas a la primera part.

L’ encontre s’ha iniciat amb un alt voltatge i dinamisme amb moltes anades i vingudes per part dels conjunts i apostant clarament per plantar les respectives línies defensives força amunt. Tot plegat i amb la bona feina d’Alex Mañé, el partit s’ha mantingut amb empat a zero durant dotze minuts.

Un minut més tard el primer cop que el Cerdanyola ha pogut agafar desprevingut el Congrés ho han aprofitat amb una transició rapida molt ben executada per Arnau Gangonells, enviant la pilota pel segon. A partit d’aquest moment l’enfrontament s’ha trencat i ha tornat a la bogeria dels primers intents.

Durant el 22’ conjunt dirigit per Andi Colainni ha tingut a les seves mans augmentar la diferencia després de disposar d’un penal provocat per Arnau Gangonells quan intentava entrar a l’àrea. Però Dani Setién ha donat entrada al seu especialista en aturar la pena màxima, David Salellas, i aquesta carta ha donat bon resultat i Salellas ha pogut mantenir els groc i negres dins del partit amb una bona intervenció sota pals (0-1).

A la represa l’esquadra local ha sortit amb la intenció clara d’iniciar la remuntada amb joc més directe i una pressió alta. El Congrés només ha necessitat tres minuts per igualar l’encontre després d’una jugada personal, de Marc Aubets, superant a Ot Planes en primera instancia. superat aquest primer obstacle psicològic el joc dels locals ha millorat considerablement i cinc minuts després han acabat cuinat el seu gol firmat per Albert Aubets, després d’una bona combinació amb Martí Ferrer.

Amb aquest canvi de guió els visitants han apostat per aplicar una pressió per tota la pista i un joc més directa davant que ha fet lluir a Àlex Mañé sota pals. Però aquesta estratègia ha provocat que el ritme de faltes d’equip hagi augmentat i al 43’ hagin arribat a la desena falta.

Marc Aubets no s’ho ha pensat dos cops i ha optat per executar la falta directa amb xut potent amb el qual Baptiste Bonneau no ha tingut cap opció. A partir d’aquest instant el Congrés ha sabut gestionar el tempo del partit amb possessions llargues i una molt bona defensa.

Tot i que el Cerdanyola ho ha intentat per tots els mitjans forçar l’empat s’ha quedat a mig camí i només ha pogut retallar la diferencia des del punt penal. Ignasi López ha pogut superar a David Salellas i ha donat esperances al conjunt visitant en el tram final de l’encontre però el resultat no s’ha tornat a moure i el CP Congrés ha aconseguit la primera victòria de la temporada (3-2).

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Albert Aubets, Marc Aubets, Martí Ferrer Jordi Arboix, Sergi Ortiz, , Martí Ferrer, Pol Perpinyà, Àlex Martínez i David Salellas.

CERDANYOLA CH : Baptiste Bonneau, Ignasi López, David Martinez, Ot Planes, Mario Nuñez, Joan Gangonells, Arnau Gangonells, Jaume Humet, Kilian Torrico i Victor Iranzo.

Gols: 0-1 Arnau Gangonells 13’, (descans); 1-1 Marc Aubets 28’, 2-1 Albert Aubets 33’, 3-1 Marc Aubets 43’ i 3-2 Ignasi López 48’.

ÀRBITRE: Eduard Capdevila.