Històries de Desconfinament

“Les històries de desconfinament” ha estat una iniciativa per mantenir l’activitat de la secció d’hoquei del CP Congrés -La Sagrera es mou mitjançant les xarxes socials d’una manera entretinguda i original davant el decreixent ritme de publicacions a les xarxes per falta de l’activitat habitual.

L’objectiu és el de generar optimisme davant aquesta situació extraordinària en què vivim i pal·liar la manca d’estímuls per no poder desenvolupar el nostre esport amb normalitat i< alhora, motivar per superar col·lectivament les etapes de restriccions i anar adaptant-nos a cada nova situació.

Les vinyetes ajuden a mirar cada situació amb un prisma d’humor, en ocasions amb un punt crític o reivindicatiu, i amb la intenció de compartir una realitat en la qual tots ens sentim identificats amb l’hoquei com a nexe d’unió.

L’humor i la ironia ajuden a canalitzar frustracions davant il·lusions o projectes que la situació ens obliga a aturar i, d’aquesta manera, poder generar optimisme per seguir endavant.

Un dels reptes d’aquestes vinyetes és el d’arribar a joves i adolescents que són la nostra principal generació d’esportistes. Una generació feta amb l’humor de consum immediat de les xarxes socials i poc acostumada a la cultura del còmic tal com van viure generacions anteriors.

Inicialment la idea era la d’entretenir amb unes quantes vinyetes de situació però, davant la bona acceptació tant des de dintre del Club com de seguidors aliens al Club, les seguim publicant periòdicament a les xarxes del Club ininterrompudament des de el 20 de juny.

Julio Monsergas Ruiz
Membre de la Junta del CP Congrés – La Sagrera es mou.

https://photos.app.goo.gl/SUGPng4pZiY2Uz55A

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023