Noves mesures

Arran de les noves mesures que va decretar ahir a la tarda la Generalitat de Catalunya, ens veiem obligats a aturar la pràctica de l’hoquei des d’avui i durant els 15 dies següents.

Davant aquesta situació, avui no us serà girat el rebut de novembre, i si finalment poguessim rependre l’activitat, la part proporcional es cobraria juntament amb la quota de desembre, girant un únic rebut.

Sabem que són temps difícils, i que estem tots en una situació de desconcert. No deixem de trucar-nos, fer videotrucades amb els companys de l’equip, sortir a fer esport a nivell individual, practicar esport a casa, posar-nos els patins si tenim un espai per a fer-ho… tot allò que ara per ara podem fer per cuidar-nos sense posar en risc la nostra salut i la dels altres. Més que mai toca cuidar-nos!

Ens en sortirem!!!

Junta del Club Patí Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023