Aquest dissabte, triple oferta de qualitat dels sèniors del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El 2a Catalana rep al Barça (12.45h), el Nacional Catalana al Capellades (16.15h) i el Primera Catalana al Palafrugell (17.45h)

02/12/2016

En un cap de setmana sense competició a les categories base des d’alevins fins a júnior, els tres equips sèniors del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou coincidiran aquest dissabte a casa contra tres rivals molt potents.

Per ordre de joc, a les 12.45 h del matí l’equip de Segona Catalana rebrà al FC Barcelona, líder invicte del grup D; a les 16.15 h el de Nacional Catalana jugarà contra el Capellades HC, que el precedeix a la classificació i amb el que lluita pel quart lloc; i a les 17.45 h el de Primera Catalana ho farà contra el CH Palafrugell, segon classificat del grup A.

Aquesta setmana ja han jugat els dos equips de veterans, que n’han obtingut una de freda i una de calenta, ja que els B van guanyar dimecres al CP Manlleu per 4-3 i els A van perdre dijous a la pista del Noia Freixenet per 8-5 en un partit en el que l’àrbitre no es va presentar i va haver de dirigir l’encontre un de local.

Al marge dels tres sèniors, també tenen partit oficial l’Iniciació A i B, els Prebenjamins A i B i el Benjamí B, mentre que l’Infantil A aprofitarà per jugar un amistos contra el FC Barcelona a casa (20.15 h).

Aquesta és la graella de partits del cap de setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023