El CP Congrés-La Sagrera Es Mou aconsegueix un suat empat davant del Noia B

Primer punt pel Congrés al Nacional Catalana després d’un duel trepidant davant del filial del Noia

L’esquadra dirigida per Dani Setién ha aconseguit puntuar a la Nacional Catalana després d’un encontre vibrant davant del Noia B (3-3). El Congrés ha dominat i ha generat diverses ocasions, però tot i així no ha pogut sumar els tres punts davant de David Carrasco que han tingut prou amb tres detalls de qualitat individual per no marxar del Camp del Ferro amb les mans buides.

Els locals han començat de forma immillorable el partit inaugurant el marcador durant el primer minut de joc després d’una gran jugada personal de Marc Aubets, assistit per Jordi Arboix dins l’àrea superant a dos defensors i a Jan Marimon (1-0). A partir d’aquest moment el Congrés ha dominat i ha anat generant ocasions de perill, però sense posar en seriosos problemes la defensa visitant.

 Situació totalment diferent pel conjunt sadurninenc que només ha necessitat dos detalls  de qualitat individual per desencallar la situació i posar-se per davant. En primera instancia Joan Hill amb un xut potent i col·locat lat ha fet l’empat i dos minuts més tard Gerard Bertran ha batut a Àlex Mañé, amb llançament creuat, per situar el 2 a 1 a l’electrònic.  Els de Dani Setién han tingut la darrera abans del descans un 1×1 entre Martí Ferrer i Jan Marimon que el porter ha sabut resoldre amb èxit (2-1).

A la represa Dani Setién ha apostat pel mateix cinc inicial (Mañé, Marc Aubets, Arboix, Albert Aubets i Ferrer) ha estat un període amb moltes anades i vingudes per ambdós equips. Però les opcions mes clares han estat pels sagrerencs al 31’ Iñaki Cabezas ha disposat d’una oportunitat per empatar l’encontre amb una falta directe, per la desena falta Noia però el porter ha estat més hàbil.

Però, l’alegria ha durat ben poc als de David Carrasco perquè els locals han disposat d’un minut d’inspiració i d’efectivitat total. En primera instància  Marti Ferrer ha vist una escletxa en la defensa i sorprès a Marimon, aquest cop si, amb un llançament des de mig camp. Després d’una bona defensa groc-i-negre en la qual Pere Urpi ha intentat superar a Jordi Arboix, fent-li passar la pilota entre les cames, però llavors Ferrer, molt atent, ha recuperat la possessió i ha drenat la transició rapida en la qual ha acabat assistint a Sergi Ortiz que ha rematat a plaer amb xut ajustat al pal, significant el 3 a 2. Per segona vegada els de Dani Setién s’han posat per davant en el marcador.

El Noia ha pogut igualar l’encontre al 37’  després d’aprofitar una pèrdua de possessió local i batre al porter sagrerenc amb un llançament creuat, imparable,  per part d’Ignasi Angrill. Tot seguit ha disposat de dues directes, una d’elles per la desena falta local i l’altre després d’una targeta blava, que Àlex Mañé ha resolt a la perfecció. Cal destacar el bon treball defensiu en inferioritat i fins i tot la creació d’una acció de perill sent un home menys.   

En els darrers instants de l’encontre el Congrés ha disposat de dues accions clares per guanyar. Una bona triangulació d’Aubets, Ferrer i Ortiz no ha acabat amb gol i en l’última Arboix s’ha associat amb Ortiz, però tampoc ha somrigut la fortuna de cara a gol i el marcador no ha registrat cap altre moviment (3-3).

Els de Setién disposaran d’un merescut  descans de competició fins el proper 17 d’octubre i es veuran les cares amb el  Cerdanyola al Camp del Ferro, i una setmana després a Can Xarau.  

FITXA TÈCNICA
CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Marc Aubets, Àlex Martínez,  Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Albert Aubets, Martí Ferrer, Pau Aparicio, Iñaki Cabezas i David Salellas.   

CE NOIA FREIXENET B: Jan Marimon, Roger Montserrat, Toni Salvadó, Ignasi Angrill, Gerard Bertran, Joan Tormo, Pol Perpiñán, Joan Hill i Sergi Moliner.

Gols: 1-0 Marc Aubets 1’,’ 1-1 Joan Hill  15’, 1-2 Gerard Bertran 17’, (descans); 2-2 Martí Ferrer 33’, 3-2 Sergi Ortiz 33’ i 3-3 Ignasi Angrill 37’. 

ÀRBITRE: Aleix Gorina. Targeta Blava a Pau Aparicio.   

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023