El CP Congrés-La Sagrera Es Mou cau a Torrelavit

Tot i la bona estrena de Sergi Ortiz amb dues dianes els sagrerencs no han pogut sumar en el seu debut a la Nacional Catalana

El Congrés no ha pogut encetar la 1a Nacional Catalana amb un triomf després de perdre a Torrelavit davant del filial del Noia (4-2), esquadra en la qual  militen  Roger Montserrat i Antoni Salvadó dos jugadors habituals al primer equip. El conjunt groc-i-negre no ha abaixat els braços en cap moment, però els locals han estats més efectius de cara porteria.  Sergi Ortiz ha tingut una bona estrena firmant les dues dianes visitants. Cal esmentar que els protocols seguit per la Covid, que han estat seguit de forma perfecte per les dues entitats i partit que ha pogut comptat amb la presència de 15 espectadors autoritzats per a cada equip.    

L’inici del partit ha estat marcat per la intensa pressió del conjunt sadurninenc  sobre el sagrerenc, aquest recurs tàctic ha donat el seu fruit al 6’. La primera diana ha arribat després d’una bona sortida de la pressió de l’esquadra de  que han resolt superant-la i creant ells una superioritat en atac que han aprofitat per mitjà de Gerard Bertran . Però mica en mica el Congrés s´ha anat consolidant a la pista, amb una bona defensa i superant bé la pressió, que ha persistit per part del contrari. Els de Dani Setién han anat generant bones ocasions per igualar el marcador  però el porter contrari ha anat intervinent amb èxit , fins que al 17’, una gran jugada del Sergi Ortiz s’ha convertit amb l’empat a 1  i ha significat  el seu primer gol groc-i-negre. Sense afluixar, al següent minut, en una jugada desafortunada un xut lent de Pol Perpiñán ,mal desviat per part de la defensa, ha  representat el 2 a 1 resultat amb el qual l’encontre ha anat al descans, tot i que en l’últim tram del primer període els barcelonins han generat ocasions de gol que no han aprofitat.

A la represa Dani Setién ha apostat pel mateix cinc inicial (Mañé, Marc Aubets, Arboix, Aparicio i Ferrer), i el Noia ha continuat fent la mateixa pressió que durant la primera part, però el Congrés ha  aguantat  millor aquesta situació, i tot el joc s’ha  desenvolupat a un ritme molt ràpid e intens obligant a fer les rotacions abans que a la primera part . En el xoc d´intensitat que hi havia a la pista han  disposat de més ocasions que el contrari, però el porter local ha resolt amb molt d´encert, però també en alguns casos el Congrés no ha tingut fortuna de cara a porteria.

Tot i així  a falta de sis minuts, el Noia ha anotat el tercer gol en una bona jugada, finalitzada per  que van respondre en el mateix minut de nou per mitjà de Sergi Ortiz, que ha desviat amb tota la intenció una assistència del Marc Aubets i ha posat  el 3-2 al marcador , amb tot per decidir i on el Congrés ha desplegat  el seu millor  joc que ha  provocat la 10à falta d´equip del Noia, falta directa que ha  executat el nostre capità que no ha  transformat amb èxit després de  trobant-se amb el pal. I com acostuma a passar en aquest esport de tenir l´empat a tocar.. els de Setién han vist esvaïdes les seves esperances de puntuar després d’una jugada intel·ligent del bàndol local. Els de David Carrasco  han servit  una falta de forma molt ràpida generant una superiorat que van aprofitar Roger Montserrat per posar el 4-2 al marcador, i amb aquest resultat ha finalitzat el partit. La propera setmana un altre assalt davant de Noia, però aquest cop a Camp del Ferro.

FITXA TÈCNICA

CE NOIA FREIXENET B: Sergi Moliner, Roger Montserrat, Toni Salvadó, Ignasi Angrill, Gerard Bertran, Joan Tormo, Pol Perpiñán, Joan Hill i Jan Marimon.

CP CONGRÉS-LA SAGRERA ES MOU : Àlex Mañé, Marc Aubets, Àlex Martínez,  Jordi Arboix, Sergi Ortiz, Albert Aubets, Martí Ferrer, Pau Aparicio, Iñaki Cabezas i David Salellas.    

Gols: 1-0 Gerard Bertran 6’,’ 1-1 Sergi Ortiz 17’, 2-1 Pol Perpiñán, (descans); 3-1 Gerard Bertran 44’, 3-2 Sergi Ortiz 44’ i 4-2 Roger Montserrat 49’.

ÀRBITRE: Antonio Hervas

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023