L’estada de Bellver de Cerdanya del CP Congrés, un èxit esportiu i social

Els nostres jugadors i jugadores van gaudir de quatre dies fent esport i salut en un entorn natural acompanyats de cinc monitors del club

06/09/2016

La tercera estada del CP Congrés a Bellver de Cardanya, celebrada del’1 al 4 de setembre passats, va tornar a ser un èxit. 40 jugadors i jugadores del nostre club entre 7 i 16 anys, acompanyats per cinc tècnics i monitors, van gaudir de quatre dies d’esport, salut i diversió fent allò que a tots més els agrada, que és jugar a hoquei patins. 

L’estada va tenir lloc en un entorn natural inmillorable com és el Càmping Solana del Segre i les sessions d’entrenament al Poliesportiu Municipal de Bellver de Cerdanya, on l’equip de monitors, format per Toni Ventura, Víctor Cruz, Uri Morell, Albert Mèlich i Marc Tapounet, va organitzar diverses lliguetes i 3×3. 

Diumenge pel matí, per tancar l’estada, ens van visitar uns quants clubs amics, contra els que els nostres jugadors, dividits per edats, es van enfrontar. En total, es van jugar cinc partits, dels que el CP Congrés en va guanyar tres i en va perdre dos. Els Benjamins van guanyar al CH Cadí (3-2), els Alevins es van imposar al mateix equip (8-2), els Infantils B van perdre contra el CP Vic (4-5), els Infantils A contra el Cadí (1-3) i els Juvenils es van imposar al CP Bellver (6-3). 

Una costellada al Càmping Solana del Segre va posar fi a l’exitosa estada, a la que el cap de setmana es van incorporar els familiars dels nostres jugadors.

En aques enllaç teniu un resum de fotos de l’estada.

https://www.facebook.com/Club-Pat%C3%AD-Congr%C3%A9s-210840405605052/photos/?tab=album&album_id=1177846928904390

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023