Carla Nonell, medalla d’or en combinada a l’Europeu de patinatge artístic

Des de la secció d’hoquei felicitem a la patinadora i entrenadora del nostre club

Des de la secció d’hoquei patins del Club Patí Congrés tenim el plaer de fer-vos saber que la patinadora i entrenadora de la secció de patinatge artístic del nostre club Carla Nonell s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Europa en la modalitat de combinada a l’Europeu que s’ha celebrat a Ponte Di Legno (Itàlia). La seva vuitena plaça en figures obligatòries i la quarta en lliure, després de remuntar en el programa llarg la sisena que havia obtingut en el curt, li van donar a la Carla una merescuda medalla d’or en la combinada. 

La de Carla Nonell va ser una de les cinc medalles que la selecció espanyola va guanyar a l’Europeu de Ponte Di Legno i la segona d’or després de la de Mònica Gimeno (CPA Mollerussa) en lliure.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023