Des de la secció d’hoquei felicitem a la patinadora i entrenadora del nostre club

Des de la secció d’hoquei patins del Club Patí Congrés tenim el plaer de fer-vos saber que la patinadora i entrenadora de la secció de patinatge artístic del nostre club Carla Nonell s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Europa en la modalitat de combinada a l’Europeu que s’ha celebrat a Ponte Di Legno (Itàlia). La seva vuitena plaça en figures obligatòries i la quarta en lliure, després de remuntar en el programa llarg la sisena que havia obtingut en el curt, li van donar a la Carla una merescuda medalla d’or en la combinada. 

La de Carla Nonell va ser una de les cinc medalles que la selecció espanyola va guanyar a l’Europeu de Ponte Di Legno i la segona d’or després de la de Mònica Gimeno (CPA Mollerussa) en lliure.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn