El Nacional Catalana del CP Congrés debutarà a la pista del Tona

Aquest dimecres s’han sortejat els calendaris de les competicions de la temporada 2016-17

27/07/2016

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou debutarà el proper 24 de setembre a la pista de l’HP Tona, un dels favorits a l’ascens, a la primera jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana, mentre que tancarà la temporada el 27 de maig de 2017 a la de Lleida Llista. Així ho ha deparat aquest dimecres el sorteig de la competició, celebrat a la seu de la Federació Catalana de Patinatge. La resta de rivals seran, successivament, Masquefa, Piera, Ripoll, Sant Just, Riudebitlles, Sentmenat, Folgueroles, Noia, Capellades, Caldes, Olot i Taradell.

El CP Congrés, que afrontarà la tretzena temporada consecutiva a Nacional Catalana, quinzena en total de la seva història, jugarà el seu primer partit a casa el diumenge 2 d’octubre a les 12.30 h (nou dia i horari dels partits a la Pista Coberta Cristina Clota) contra el Cerdanyola CH, l’equip degà de l’estat espanyol, que tornarà a jugar a la categoria ocupant la plaça del GEiEG, substitut del CH Lloret a Primera Divisió espanyola.

Pel que fa al sènior de Primera Catalana, el CP Congrés La Sagrera Es Mou debutarà el dia 24 de setembre a casa contra el Taradell en el grup A, en el que també hi hauran Palafrugell, GEiEG, Jonquerenc, Vilassar, SHUM, Mataró, La Garriga, Roda, Malgrat, Cassanenc, Manlleu, Lloret, Arenys de Munt  i Andorra. I el tercer equip sènior, el de Segona Catalana, debutarà el dia 25 de setembre a la pista del Martinenc al grup D, en el que també hi hauran Barcino A, Barcino B, Palau de Plegamans, Arenys de Mar, Barberà, Laietà, Barça, Prat, Horta, Sant Just, Malgrat i JMJ.

Aquest dimecres també s’han sortejat els calendaris de la resta de categories excepte veterans, amb 15 equips més del CP Congrés (un júnior, dos juvenils, dos infantils, tres alevins, dos benjamins, dos prebenjamins, dos prebenjamins d’iniciació i un Fem 16).

A l’apartat de competició de la web de la Federació Catalana de Patinatge i a la seva APP podeu consultar tots els calendaris complets

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023