Una altra setmana amb moltes emocions fortes per al Club Patí Congrés

Partit decisiu per l’ascens dels Veterans B a la Lliga A, Campionat Territorial Prebenjamí a Sant Hipòlit i prèvia de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana a Sant Sadurní

30/05/2016Aquesta setmana tornarà a anar farcida d’activitat per als nostres equips, que es repartiran en diversos fronts, alguns d’ells amb títols en joc, fet que de ben segur tornarà a mobilitzar la marea groga del Club Patí Congrés. Les emocions començaran dimarts 31 amb el partit que els Veterans B jugaran a la pista del Valldoreix i en el que una victòria dels nostres els hi donarà l’ascens a la Lliga Catalana A, i la resta estaran concentrades el cap de setmana amb la fase final del Campionat Territorial de Barcelona Prebenjamí a Sant Hipòlit de Voltregà (dissabte 4 i diumenge 5) i la prèvia de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana a Sant Sadurní d’Anoia (diumenge 5).

Per ordre cronològic, dimarts 31 hi haurà la primera cita important amb el partit que els Veterans B jugaran a la pista del Valldoreix (22.30h), última de la Lliga Catalana B, en el que una victòria dels nostres els hi donarà l’ascens a la Lliga Catalana A, en la que la propera temporada es trobarien amb els Veterans A.

Dissabte dia 4 serà l’hora del nostre Prebenjamí A, que jugarà la fase final del Campionat Territorial de Barcelona de la categoria a Sant Hipòlit de Voltregà, on els seus rivals seran el Caldes A (15.30h) i el Caldes B (19.50h) en el grup C. El primer lloc del grup el classificaria per lluitar del 1r al 4t lloc diumenge dia 5 (creuements pel matí i finals per la tarda), el segon per les posicions 5a a 8a i el tercer els eliminaria.

I el nostre primer equip Sènior, per últim, jugarà diumenge dia 5 a Sant Sadurní contra el GEiEG (15.00h) amb l’objectiu de guanyar i classificar-se per la Final a Quatre de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana que tindrà lloc els dies 11 i 12 de juny a Sant Hipòlit de Voltregà, on ja sabem segur que entre els quatre primers de Segona Catalana hi haurà el nostre segon equip sènior. L’equip dirigit per August de Nòbregas no ho tindrà fàcil, ja que va acabar setè i s’enfrontarà amb el segon classificat, el GEiEG, que fins l’última jornada va estar lluitant per l’ascens a Primera Divisió espanyola.

Al marge d’això, encara hi haurà partits de la tercera fase del Campionat de Catalunya i de la Copa Territorial de Barcelona de diverses categories, dos d’ells a casa dissabte 4 pel matí (Prebenjamí B i Benjamí B).

Aquí us deixem l’enllaç amb els horaris del Campionat Territorial Prebenjamí

HORARIS CAMPIONAT TERRITORIAL DE BARCELONA PREBENJAMÍ

Aquest és el cartell amb els horaris de la prèvia de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana

I aquest el quadre de partits habitual

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023