El Benjamí A es classifica per les semifinals del Campionat Territorial de Barcelona de Vilafranca del Penedès

Aquest dissabte ha guanyat al Caldes A (4-2) i al Caldes B (8-2) i a les 11.40 h jugarà contra el Vilanova per un lloc a la final

El Benjamí A del CP Congrés-La Sagrera Es Mou s’ha classificat aquest dissabte per les semifinals del Campionat Territorial de Barcelona que es fa a Vilafranca del Penedès com a primer del grup B després de guanyar els dos partits que ha jugat contra el CH Caldes A (4-2) i el CH Caldes B (8-2). A les semifinals d’aquest diumenge (11.40 h), l’equip que dirigeix Sergi Muñoz s’enfrontarà al CP Vilanova, primer del grup A amb 12 gols a favor i cap en contra després de guanyar els seus dos partits contra el Sant Just i l’Igualada A per 6-0.

Amb l’accés a les semifinals, el CP Congrés també s’ha assegurat el bitllet per al Campionat de Catalunya de la categoria que del 25 al 27 de maig es jugarà a Bigues i Riells, on hi participaran els cinc primers de Barcelona, els dos primers de Tarragona, Lleida i Girona i un dotzè equip sorgit d’una eliminatòria prèvia que es jugarà el 20 de maig al mateix lloc.

Moltes felicitats a tot l’equip. Esperem veure-us a la final (17.05 h) i si no pot ser, al partit pel tercer i quart lloc (16.00 h).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023