7-2: El Caldes goleja al CP Congrés-La Sagrera Es Mou, que malgrat tot segueix en zona de play-off pel títol de Nacional Catalana

El 7-2 final ho diu tot i no admet excuses. El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou s’ha vist superat aquest diumenge pel Recam Làser CH Caldes, que l’ha derrotat clarament en el partit de la sisena jornada de la segona fase del grup 1 de Nacional Catalana. Malgrat la dura derrota, però, l’equip dirigit per Dani Setién es manté quart en posició de jugar els quarts de final del play-off pel títol i l’ascens. Això sí, s’ha quedat sense marge i si vol jugar els quarts de final del play-off haurà de guanyar els dos partits que li queden de la fase regular, diumenge que ve a casa contra el líder Capellades en partit que serà televisat en directe per Xala i el dia 15 a les Llars Mundet contra el Barça, segon classificat.

El partit contra el Caldes ha tingut dues parts molt diferents. A la primera, el Congrés, malgrat encaixar un gol en contra al minut 5, ha estat capaç de reaccionar i marxar al descans amb un empat (1-1) gràcies a un gol d’Albert Aubets a l’últim minut. Però a la segona, després que Marc Aubets fallés un penal quan encara no s’havia complert el minut 3, el Caldes ha marcat tres gols consecutius que han obert forat en el marcador i han posat el 4-1. 

Per un instant ha semblat que el Congrés podia tornar a entrar en el partit quan Albert Aubets ha fet el 4-2. Però després de que Àlex Mañé aturés una directa per la desena falta el Congrés, el Caldes ha marcat el 5-2 per mitjà de Pol Villa a 7 minuts del final que ha fet créixer l’equip calderí i ha deixat tocat el barceloní, que ha rebut un penal en contra aturat per David Salelles i ha encaixat dos gols a l’últim minut. El quart de Pol Villa jugant en inferioritat després que David Salelles aturés una directa per una targeta blava a Pau Aparicio, i el definitiu 7-2 de Nil Figueras a només 4 segons per acabar.

FITXA TÈCNICA
Recam Làser Caldes, 7 (1 i 6): Roger Beltran, Ferran Esteo (1), Nil Figueras (1), Guillem Figueras (1), Pol Villa (4), Abel Moya, Nil Folguera, Andreu Puigdueta, Arnau Serra i Guillem Rué
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (1 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets, Àlex Martínez, Jordi Arboix, Albert Aubets (2), Martí Ferrer, Pau Aparicio, Iñaki Cabezas i David Salelles
Gols: 1-0, Pol Villa, 5’; 1-1, Albert Aubets, 24’ (descans); 2-1, Ferran Esteo, 30’; 3-1, Pol Villa, 32’; 4-1, Guillem Figueras, 33’; 4-2, Albert Aubets, 34’; 5-2, Pol Villa, 43’; 6-2, Pol Villa, 49’; 7-2, Nil Figueras, 50’
Àrbitre: Miquel Lapedriza. Targeta Blava a Pau Aparicio. 7 faltes el Caldes i 12 el CongrésTOTS ELS RESULTATS DE LA SETMANA

En altres partits del cap de setmana, el sènior de 1a Catalanya va guanyar divendres per 5-7 a la pista del cuer Andorra i es manté desè del grup B amb 23 punts, mentre el Juvenil A ha superat aquest diumenge per 1-3 al GEiEG i és quart del seu grup de Preferent a 4 del segon lloc que el classificaria pel Campionat de Catalunya.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023