Aquest dissabte a les 17.00h vine a donar suport al nostre Nacional Catalana contra el Barça

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest dissabte a partir de les 17.00 hores la visita del Barça en un partit de la 4a jornada de la segona fase de Nacional Catalana molt important de cara a les aspiracions d’acabar entre els quatre primers del grup 1 per obtenir la permanència matemàtica a la categoria, que portaria el premi addicional de la classificació directa per a jugar els play-off al títol i l’ascens a l’OK Lliga Plata.

El Barça, segon filial de l’equip blaugrana, arriba a la Pista Coberta Cristina Clota en la tercera posició del grup amb 12 punts, un més que el Congrés, que és quart amb 11. A només dos punts, amb 9, hi ha el Caldes, i amb 8 el Tona i el GEiEG per davant de l’Olot, que és vuitè amb 7. El partit, doncs, es molt important per l’equip que digigeix Dani Setién i promet moltes emocions. No hi falteu i veniu a donar suport!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023