El CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata a casa contra el Caldes i segueix tercer de Nacional Catalana en zona de play-off pel títol

El CP Congrés-La Sagrera Es mou no va poder superar al Reacam Làser Caldes a casa en el segon partit del grup A de la segona fase de Nacional Catalana i es va haver de conformar amb un empat (3-3) que el manté en el tercer lloc, en posició de jugar els play-off pel títol, i amb tres punts d’avantatge sobre el seu rival, que és cinquè i marca la primera plaça dels que hauran de jugar una repesca contra els quatre primers del grup 2.

Com tots els partits d’aquesta categoria, el duel entre el Congrés i el Caldes, filial de l’equip que juga a l’OK Lliga i que té molta joventut a les seves files, va ser molt igualat, va tenir un molt bon ambient a les graderies i es va decidir per petits detalls. De fet, els dos equips es van avançar una vegada en el marcador i al descans ja hi havia un empat (1-1).

Als tres minuts de la primera part, Marc Aubets va fer l’1-0 i en el 16 el Caldes va empatar de penal per mitjà de Pol Villa en el segon llançament, ja que David Salelles, que va sortir a la pista només per intentar aturar la pena màxima, com ja havia fet altres vegades, es va moure en el primer. A la represa, Pol Villa va fer l’1-2 al minut 10, però dos després Àlex Martínez i Albert Aubets van marcar dos gols consecutius i van posar per davant al Congrés.

Amb el 3-2 el Congrés va tenir l’oportunitat de sentenciar amb una directa a favor que Iñaki Cabezas no va poder convertir i del possible 4-2 es va passar al 3-3 a manca de cinc minuts, quan Pol Villa va completar un hat-trick al batre, també de falta directa, a Àlex Mañé, que ja n’havia aturat una altra al principi de la segona part.

A la propera jornada, el Congrés visitarà dissabte 1 de febrer a les 19.45h la pista del Capellades, el líder invicte del grup i recent campió de la Copa Generalitat.

Fitxa tècnica

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU, 3 (1 I 2): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Àlex Martínez (1), Jordi Arboix, Albert Aubets (1), Martí Ferrer, Pau Aparicio, Iñaki Cabezas i David Salelles

CALDES RECAM LÀSER, 3 (1 i 2): Roger Beltran, Pau Cardona, Nil Folguera, Abel Moya, Nil Figueras, Pau Zamora, Pol Villa (3, 1p), Ferran Esteo, Guillem Figueras i Berenguer Pujol

GOLS: 1-0, Marc Aubets 3’; 1-1, Pol Villa (p) 16’ (descans); 1-2, Pol Villa 35’; 2-2, Àlex Martínez, 37’; 3-2, Albert Aubets, 38’; 3-3, Pol Villa, 45’ (fd)

ARBITRE: Josep Antoni Ribó. 15 faltes el Congrés i 11 el Caldes

LA RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA

Pel que fa als altres equips del club, el sènior de Primera Catalana va perdre a Valls per 7-1 i és 10è amb 21 punts, el de 3a Catalana va guanyar per 2-6 a Castellar i és 5è amb 20 punts i l’OK23 va fer-ho per 3-4 a Sant Just i va consolidar el seu liderat amb 25 punts. Pel que fa als veterans, són quart i cinquè a la classificació del grup A de la Lliga Catalana

En altres categories destaca la victòria del Júnior A per 3-4 a la pista de l’Igualada A, que era líder invicte del seu grup de Preferent, i la del Prebenjamí A sobre el Vic A per 2-1, que el consolida com a líder del grup 1 Or de la Territorial de Barcelona.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023