El GEiEG-Congrés de Nacional Catalana es televisarà aquest diumenge a les 16.05h per la Xarxa i Xala!

El nostre primer equip sènior parteix en la segona posició del grup 1, en el que juguen els vuit que lluiten per jugar el play-off d’ascens

Després de perdre per 2-0 les semifinals de la Copa Generalitat contra el Capellades HC, que va acabar proclamant-se campió, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou obrirà aquest diumenge a les 16.05 hores la segona fase de la Nacional Catalana a la pista del GEiEG en un partit que serà retransmès en directe per les televisions locals de la Xarxa al mateix temps que es podrà veure en ‘streaming’ per la plataforma de continguts audiovisuals Xala.

En aquest ENLLAÇ (cliqueu aquí) teniu el llistat de televisions locals per les que es podrà veure el partit. I per aquí podeu entrar a XALA! (cliqueu aquí)

Segon de grup a la primera fase, el Congrés ha arrencat també en el segon lloc del grup 1, el dels equips que lluiten pel títol i l’ascens, empatat a 10 punts amb el Cerdanyola, a 8 del Capellades, que és el líder, i amb tres d’avantatge sobre el Tona, quart classificat. El GEiEG, en canvi, surt en la vuitena i última plaça del grup amb només 3 punts.

Només els quatre primers tindran assegurada la seva presència en els play-off pel títol i l’ascens a l’OK Lliga Plata. Els altre quatre s’ho hauran de guanyar en una repesca a doble partit contra els quatre primers del grup 2.

Malgrat ser últim del grup 1, el GEiEG es un bon rival, que va quedar tercer del grup A per darrere del Capellades i el Barça. L’últim precedent a la pista del GEiEG, a més, no és de molt bon record pel nostre primer equip sènior, ja que la temporada 2017-2018 hi va perdre per 5-0. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023