Ple de victòries del CP Congrés-La Sagrera Es Mou en l’inici de les lligues de Preferent de les categories base

El CP Congrés, amb 5, és un dels únics vuit clubs de Catalunya que com a mínim ha classificat a un equip per categoria a Preferent

Els grups de Preferent que juguen per anar als Campionats de Catalunya no han pogut començar millor per al CP Congrés-La Sagrera Es Mou, ja que els quatre equips classificats que han jugat aquest passat cap de setmana (l’infantil B va ajornar el seu partit) han arrencat amb victòria. 

El Júnior A dirigit per Dani Setién ho va fer guanyant amb autoritat per 8-2 al Sant Just, un equip que té a les seves files a tot un campió del món sub20 com Joan Pujalte i que va ser superat del primer a l’últim minut pel nostre equip. 

També autoritària va ser la victòria del Juvenil A de Març Grau, que va guanyar per un contundent 0-5 a la pista del CH Olot amb quatre gols d’Iňaki Cabezas. 

L’Infantil A de Lluís Miravitlles també va guanyar el seu primer partit, per 4-1 contra el Caldes C, igual que l’Aleví A de Carles Siscart, que va debutar amb una golejada per 8-1 contra el Vendrell A. 

Assolit el 4 de 4 en un gran debut, aquest dijous l’Infantil B de Ferran Cussó buscarà la victòria a la pista de l’Arenys de Munt A per signar un il·lusionant 5 de 5.

El CP Congrés és un dels únics 8 clubs de Catalunya que ha classificat com a mínim un equip per categoria a Preferent. El Caldes lidera el rànquing amb 9 equips, seguit pel Veltregà i l’Igualada amb 7, el Reus Deportiu, el Manlleu i el Congrés amb 5, i el Barça i el Cerdanyola amb 4.

FOTO: El Júnior A va guanyar per 8-2 al Sant Just

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023