El CP Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà les semifinals de la Copa Generalitat contra el Capellades el dia 11 de gener

Una sanció del Comitè de Competició al CH Olot li ha donat al nostre equip la segona plaça final del grup B de la primera fase i la classificació per aquesta competició

Una sanció del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Patinatge al CH Olot per alineació indeguda del seu jugador Adrià Piera a la 12a jornada contra l’HC Sentmenat, ratificada posteriorment pel Comitè d’Apel·lació, li ha donat finalment al CP Congrés-La Sagrera Es Mou el segon lloc del grup B de la primera fase de Nacional Catalana i l’ha classificat per les semifinals de la Copa Generalitat, que el proper 11 i 12 de gener tindrà lloc a Capellades.

Com a segon del grup B, per tant, el Congrés jugarà les semifinals de la Copa Generalitat el dia 11 de gener a les 14.00 hores contra el Capellades, primer del grup A i organitzador de la competició, mentre l’altra semifinal enfrontarà al Tona, primer del grup B, contra el Barça, segon del grup A. Els guanyadors jugaran la final el dia 12 a les 17.45 hores.

El Congrés jugarà per segona vegada a la seva història les semifinals d’aquesta competició, que ja va disputar a la seva primera edició celebrada el gener de 2010 a Manlleu, on va perdre per 7-5 contra el Masies de Voltregà, que posteriorment es va proclamar campió.

Per altra banda, la sanció a l’Olot també ha alterat l’ordre dels partits de la segona fase, que inicialment el Congrés havia d’obrir el 19 de gener a la pista del Barça, i ara ho farà el mateix dia a la del GEiEG, tercer del grup A i que surt com a vuitè classificat del grup 1 amb 3 punts, en un partit que es televisarà en directe per la Xarxa.

La sanció a l’Olot no ha alterat la posició de sortida del Congrés en aquest grup 1 de la segona fase, el dels 8 equips que lluitaran per entrar al play-off pel títol i l’ascens, en la que partirà com a segon classificat amb 10 punts, els mateixos que el Cerdanyola, i a 8 del líder Capellades. Recordem que els quatre primers d’aquest grup 1, en el que els equip surten amb els punts que van sumar contra els altres tres del seu mateix grup de la primera fase que també es van classificar, jugaran directament els quarts de final del play-off pel títol i l’ascens a OK lliga Plata. Els altres quatre hauran de jugar una repesca contra els quatre primers del grup 2.

Els partits del Congrés a la segona fase són aquests:

19 de gener (16.05h): GEiEG-CP Congrés La Sagrera Es Mou (Televisat per La Xarxa)
25 de gener (17.00h): CP Congrés La Sagrera Es Mou-Caldes Recam Làsser
1 de febrer (19.45h): Capellades HC-CP Congrés La Sagrera Es Mou
8 de febrer (17.00h): CP Congrés La Sagrera Es Mou-Barça
16 de febrer (16.05h): CP Congrés La Sagrera Es Mou-GEiEG (Televisat per Xala)
1 de març (18.55h): Caldes Recam Làser-CP Congrés La Sagrera Es Mou
7 de març (17.00h): CP Congrés La Sagrera Es Mou-Capellades HC
15 de març (16.05h): Barça-CP Congrés La Sagrera Es Mou

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023