El CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata a l’últim minut amb l’Olot un partit que tenia perdut

Amb dos gols de Marc Aubets als últims 68 segons el Congrés ha igualat un partit que perdia per 0-2 i ha estat a punt de guanyar

IDos gols de Marc Aubets en els últims 68 segons li han donat aquest dissabte al CP Congrés-La Sagrera Es Mou un empat contra el CH Olot en un partit del grup B de Nacional Catalana que tenia perdut amb un 0-2 a manca de 1’08” i que al final fins i tot podia haver guanyat.

L’empat a dos final en un partit discret de l’equip dirigit per Dani Setién el manté tercer del grup B amb 17 punts a manca de tres jornades per acabar la primera fase amb opcions de classificar-se entre els quatre primers i jugar en el grup dels vuit millors a la segona fase.

El partit ha estat molt igualat i malgrat que el Congrés ha dominat durant molts minuts i ha gaudit de més ocasions, la manca d’encert en atac ha fet que al descans s’hi arribés amb empat a zero al marcador. A la represa, però, l’Olot ha marcat dos gols en quatre minuts en dos contracops per mitjà de Ferran Sacrest i Marc Prat que han posat el partit molt coll amunt pel Congrés.

Malgrat tot, el Congrés no s’ha rendit i ha mantingut la fe en la remuntada fins al final i tot el que no havia assolit durant gairebé 49 minuts ho ha aconseguit a l’últim sospir gràcies a dos gols de Marc Aubets, el primer a 1’08” per la conclusió i el segon quan quedaven només 45 segons.

El gol de l’empat del Congrés ha estat molt protestat per l’Olot per una falta que l’àrbitre li ha xiulat a Marc Prat, després de la que ha arribat el segon gol de Marc Aubets i el jugador garrotxi ha vist una targeta blava que li ha suposat l’exclusió. De tenir el partit perdut, el Congrés l’havia empatat en només 23 segons i a més tindria l’oportunitat de jugar els últims 45 amb superioritat numèrica per guanyar-lo. Però l’Olot s’ha defensat bé i el gol de la victòria finalment no ha arribat.

Manifest contra la violència de gènere

Abans del partit, la presidenta del CP Congrés i dues joves jugadores del club, Maria i Sofia, han llegit el manifest del món de l’esport contra la violència de gènere. I a l’acabar, la presidenta de la secció hoquei del club ha lliurat un trofeu al capità de l’Olot, ja que el partit estava inclòs al programa oficial de la Festa Major de la Sagrera.

Al partit d’aquest dissabte també hem tingut la presència de les càmeres de Betevé i la Xarxa, que han captat imatges que seran emeses als seus programes d’esports d’aquest diumenge.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (0 i 2): Àlex Mañé, Marc Aubets (2), Àlex Martínez, Jordi Arboix, Pau Aparicio –cinc inicial-; Martí Ferrer, Albert Aubets, Iñaki Cabezas i David Salelles (ps)  

CH Olot, 2 (0 i 2): Pau Flores, Lluc Jiménez, Ferran Sacrest (1), Roger Saladrigues, Marc Prat (1) –cinc inicial-; Joan Mangas, Matíes Reixach, Tomàs Marcé, Arnau Bassols i Guillem Raurell (ps)

Gols: 0-0, descans; 0-1, Ferran Sacrest, 27’; 0-2, Marc Prat, 29’; 1-2, Marc Aubets, 49’; 2-2, Marc Aubets, 50’

Àrbitre: Albert Sans. Targeta blava a Marc Prat. Faltes d’equip: 3 el Congrés I 7 l’Olot

 
VICTÒRIA DEL PRIMERA CATALANA CONTRA EL MONJOS

La victòria que no ha pogut aconseguir el sènior de Nacional Catalana l’ha obtingut el de Primera Catalana de Víctor Cruz, que en el partit previ s’ha imposat per 5-2 al CP Monjos amb gols de Marc Escribà (2), Roger Ventura (2) i Arnau Layunta.

Aquests han estat tots els resultats d’aquesta setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023