El CP Congrés-La Sagrera Es Mou empata a Tona (3-3) en un partit pendent i segueix líder del grup B de Nacional Catalana

El partit que aquest diumenge jugarà a la pista de l’HC Sentmenat serà televisat en ‘streaming’ per la plataforma ‘Xala’ (16.05 h)

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va empatar dijous al vespre a la pista de l’HP Tona (3-3) el partit que havia quedat pendent de la 9a jornada del grup B de Nacional Catalana, resultat que li va valer per mantenir el liderat amb un punt d’avantatge sobre el Cerdanyola i dos sobre el propi equip osonenc i l’Olot, que són tercer i quart.

Malgrat tenir la baixa de Jordi Arboix per malaltia, el Congrés es va avançar per dues vegades en el marcador, però va desaprofitar una avantatge de dos gols a favor (1-3) que el marcador assenyalava a dos minuts del descans.

Un minut després que Albert Aubets marqués l’1-3, el Tona, un equip amb jugadors experimentats, va fer el 2-3 amb el que es va arribar al descans i a la segona part va aconseguir empatar per mitjà de Pau Chandre quan mancaven 11 minuts pel final. Malgrat que tots dos equips van tenir ocasions per tornar a marcar, el 3-3 ja no es va moure més.

Després de l’empat, el Congrés defensarà el seu liderat aquest diumenge a les 16.05 hores a la pista del Sentmenat en un partit que serà televisat per ‘streaming’ per la plataforma Xala.

HP Tona, 3 (2 i 1): Arnau Roquet, Carles Rodríguez, Xavier Oliva, Alexis Viñas, Guillem Molist (1), Albert Clos, Martí Rosanas, Pau Chandre (2) i Enric Parellada.

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (3 i 0): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Albert Aubets (1), Àlex Martínez, Pau Aparicio, Martí Ferrer, Iñaki Cabezas, Biel Perpinyà i David Salelles

Gols: 0-1, Marc Aubets, 4’; 1-1, Guillem Molist, 10’; 1-2, Iñaki Cabezas 16’; 1-3, Albert Aubets, 23’; 2-3, Pau Chandre, 24’; 3-3, Pau Chandre, 39’

Àrbitre: Josep Gómez.