El Nacional Catalana es manté líder sense jugar, victòries dels altres tres sèniors i liderat del Júnior A

Malgrat no jugar aquest cap de setmana perquè el seu partit a la pista de l’HP Tona es va ajornar fins dijous dia 14, el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va mantenir el liderat del grup B de Nacional Catalana, ja que la resta de resultats el van afavorir, especialment la derrota de l’Olot a la pista del Cerdanyola.

Després d’haver jugat vuit partits, el Congrés manté el liderat amb 15 punts, els mateixos que el Cerdanyola, segon amb un partit més, mentre que l’Olot en té 14 amb els mateixos partits que el nostre equip i el Tona és quart amb 13 i només set disputats.

Els altres tres equips sèniors del club sí que van jugar i van guanyar els seus partits aquest cap de setmana. El de Primera Catalana va derrotar al Bell·lloc per 4-3 remuntant el 0-3 de la primera part amb gols dels júniors Arnau Layunta i Biel Perpinyà (3) i, després de veure com el Comitè de Competició li va donar els 3 punts pel partit de la 6a jornada en el que l’Andorra no es va presentar el passat 19 d’octubre, ara és sisè amb 14 punts, a 10 del líder, el SD Espanyol.

El sènior de 3a Catalana va guanyar amb autoritat a la pista del Barcino (2-10) i és cinquè del grup C amb 13 punts, a 11 del líder Cerdanyola, que ha assolit un ple de vuit victòries, mentre l’OK23 també es va imposar a domicili al Vilafranca (3-4) i és segon d’aquesta lliga empatat a 13 punts amb el Sant Just, que és líder amb un partit menys.

Entre els partits que es van jugar aquesta setmana destaca el que va disputar els nostres dos equips de Veterans, que va acabar amb victòria de l’A sobre el B per 3-2 al grup A, en el que són respectivament tercer i quart amb 10 i 9 punts, respectivament.

Pel que fa a altres equips, el Júnior A va guanyar els dos partits que va jugar a fora aquesta setmana, un ajornat contra el Mollerussa (2-4) i un altre contra el Voltregà (1-2), i és líder del seu grup del Nivell Or.

Aquests són tots els resultats:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023