El CP Congrés, guardonat a la 36a edició del Trofeu Campions del Mundo Deportivo i la Secretaria General de l’Esport

El nostre club va rebre divendres 25 d’octubre un premi de prestigi durant la 36a edició del Trofeu Campions, una festa organitzada pel diari Mundo Deportivo i la Secretaria General de l’Esport en la que es va guardonar a prop de 300 clubs de Catalunya de qualsevol esport que la temporada anterior havien estat campions o havien pujat de categoria.

La multitudinària festa, amb la presència de més de 700 persones, va tenir lloc a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona i en representació del CP Congrés van anar a recollir el premi Dani Setién i Víctor Cruz, els entrenadors dels dos equips que van protagonitzar els ascensos de Primera Catalana a Nacional Catalana i de Segona Catalana a Primera Catalana.

La festa, en la que també es van guardonar les trajectòries de l’exfutbolista del Barça Jose Mari Bakero, l’exmarxadora Maria Vasco i el periodista esportiu Lluís Canut, va comptar amb la presència de nombroses autoritats com Meritxell Budó, Consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya; Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya; i David Escudé, Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i Regidor de l’Ajuntament de Barcelona.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023