Aquest diumenge, 27 d’octubre, el Nacional Catalana es juga el liderat del grup B a casa contra el Cerdanyola en partit televisat per Xala! (16.05h)

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rep la visita del Cerdanyola CH, segon classificat a tres punts

Aquest diumenge, dia 27 d’octubre, el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou es jugarà el liderat del grup B de la Nacional Catalana en un partit a casa (16.05h) contra el Cerdanyola, segon classificat, que serà televisat en streaming per Xala!, la plataforma de continguts audiovisuals de La Xarxa.

El Congrés, que suma 13 punts en sis partits, rep a un rival que n’ha sumat 10 en el mateix nombre d’encontres i comparteix el segon lloc amb el CH Olot, que n’ha jugat un menys. El liderat, doncs, estarà en joc en aquest partit que es podrà veure en streaming per Xala, una plataforma de pagament (només 1,99 euros al mes) però que ofereix un primer mes gratuit introduint el codi ‘hoqueixala’ al donar-se d’alta a xala.cat.

Per tal de donar suport a l’equip, el CP Congrés fa una crida a que tothom vingui a animar i a omplir les graderies amb la nostra habitual marea groga.

Aquesta és la graella de partits dels equips del nostre club d’aquest cap de setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023