Patida victoria del CP Congres-La Sagrera Es Mou sobre el SHUM (3-2) per a mantenir-se líder del grup B de Nacional Catalana

El CP Congrés La sagrera Es Mou va sumar dissabte tres punts patits fins l’últim segon en el partit de la 5a jornada de Nacional Catalana contra el SHUM Maçanet que van servir per a seguir líders invictes del grup B.

Remuntant un 0-1 advers a la primera part i un 1-2 a la segona, el primer equip sènior del Congrés va acabar guanyant per 3-2 a un bon rival, que li va posar les coses molt difícils. Isaac Fernández va avançar al SHUM al minut 9 de partit i el Congrés va patir per aconseguir l’empat amb una bona acció d’Alex Martínez a dos minuts del descans.

Als tres minuts de la represa Nil Tarrés va aprofitar una bola morta a l’àrea per fer l’1-2 i el SHUM encara va tenir l’opció de fer l’1-3 quan a 11’48” del final el mateix jugador va disposar d’una directa per la desena falta d’equip del Congrés, però Àlex Mañé la va aturar.

Aquest va ser el punt d’inflexió del partit perquè dos minuts després Marc Aubets va aconseguir l’empat (2-2) en un bon xut de cullera des de fora de l’àrea. El Congrés va creure en la remuntada, va posar setge a la porteria de l’equip selvatà i Albert Aubets, a 2’04” del final, va aprofitar una bola rebotada des de la tanca per marcar el 3-2.

A l’equip de Dani Setién, però, la va tocar patir fins al final, perquè a manca d’un minut i mig el tècnic visitant va demanar un temps mort i se la va jugar canviant el porter per un jugador de pista i Àlex Mañé va haver d’intervenir per evitar l’empat.

A la propera jornada, el Congrés visitarà la pista del Noia, cuer del grup amb només un punt, diumenge dia 20 a les 18.30 hores.

FITXA TÈCNICA

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU, 3 (1 i 2): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer, Pau Aparicio, Albert Aubets (1), Àlex Martínez (1), Iñaki Cabezas i David Salelles

SHUM FRIT RAVICH, 2 (1 i 1): Àlex Rovira, Nil Tarrés (1), Robert Jimon, Sergi Pujol, Martí Buch, Isaac Fernández (1), David Roch i Sergi Pla

GOLS: 0-1, Isaac Fernández, 9’; 1-1, Àlex Martínez, 23’ (descans); 1-2, Nil Tarrés, 28’; 2-2, Marc Aubets, 41’; 3-2, Albert Aubets, 48’

ÀRBITRE: Gerard Escobar. Faltes d’equip: 10 el Congrés i 8 el SHUM

DERROTA DEL 1a CATALANA I EMPAT DEL 3a

Els equips sèniors de 1a i 3a Catalana no van tenir la mateixa sort. L’equip B va perdre per 4-3 a la pista del potent SD Espanyol en un derbi sagrerenc en el que va tenir l’ocasió de fer el 4-4 en una última directa a manca de pocs segons i el C va empatar 4-4 a casa contra el Claret, que va marcar a l’últim segon.

Classificació del grup BResultats del cap de setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023