El CP Congrés-La Sagrera Es Mou treu un empat a la pista de l’Olot (3-3) que suma per seguir líder al grup B de Nacional Catalana

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou segueix sense conèixer la derrota després de jugar-se les quatre primeres jornades de la Nacional Catalana masculina. No va poder sumar la seva quarta victòria consecutiva, però l’empat de dissabte a la pista de l’Olot (3-3) li permet seguir liderant el grup B de la màxima categoria catalana amb un punt d’avantatge sobre el Tona, que és segon, i tres sobre el propi equip de la Garrotxa.

Amb dos gols de Marc Aubets en els primers cinc minuts, el Congrés es va avançar en el marcador i amb una bona defensa va aconseguir aguantar el 0-2 fins al descans. A la segona part, l’Olot va prémer l’accelerador i en dues accions de Nil Rodríguez i Roger Saladrigues va empatar el partit a manca de 9 minuts. Els olotins semblaven crescuts, però menys de dos minuts després Martí Ferrer va tornar a avançar al Congrés en el marcador i l’equip que dirigeix Dani Setién va tenir la quarta victòria molt a prop.

El 2-3, però, només es va mantenir poc menys de cinc minuts en el marcador perquè Tomàs Marcé, a 2’58” del final, va fer l’empat a tres. Els minuts finals van ser d’infart, amb tots dos equips buscant la victòria, que malgrat tot no va arribar ni per un ni per l’altre i al final tant l’Olot com el Congrés van donar per bo l’empat.

La propera jornada el Congrés tornarà a jugar a casa, dissabte a les 17.00 hores contra el SHUM Maçanet.

FITXA TÈCNICA

CPH Olot B-Sensible, 3 (0 i 3): Pau Flores, Nil Rodríguez (1), Ferran Sacrest, Roger Saladrigues (1), Maties Reixach, Tomàs Marcé (1), Joan Mangas, Lluc Jiménez i Guillem Raurell 
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (2 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets (2), Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Pau Aparicio, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salelles
Gols: 0-1, Marc Aubets, 4’; 0-2, Marc Aubets, 5’ (descans); 1-2, Nil Rodríguez, 35’; 2-2, Roger Saladrigues, 41’; 2-3, Martí Ferrer, 43’; 3-3, Tomàs Marcé, 47’
Àrbitre: Marc Viñals. 9 faltes l’Olot i 5 el Congrés

TOTS ELS SÈNIORS SUMEN

La jornada va ser propícia per a la resta d’equips sèniors del club, ja que tots van puntuar. El Primera Catalana va empatar 4-4 a casa contra l’Igualada en un partit en el que amb un gol de Guille Dato a manca d’1’15” pel final i un altre quan només faltaven 7 segons de Roger Ventura de falta directa va aconseguir eixugar el 2-4 que assenyalava el marcador. L’equip dirigit per Víctor Cruz és tercer a quatre punts del líder, que és el SD Espanyol.

El Tercera Catalana, per la seva banda, va guanyar per 2-3 a la pista de l’Horta i és setè amb dues victòries i dues derrotes, mentre l’OK23 també va guanyar a casa per 8-1 al Vilassar i és líder de la categoria amb 7 punts producte de dues victòries i un empat.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023