El CP Congrés-La Sagrera Es Mou assoleix la seva tercera victòria consecutiva a Nacional Catalana contra el Sentmenat

El nostre primer equip sènior és l’únic de la categoria que ha guanyat els partits que ha jugat fins ara

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar dissabte per 3-1 a l’HC Sentmenat en un duel d’equips invictes del grup B de Nacional Catalana masculina i va sumar la seva tercera victòria consecutiva per a liderar en solitari la classificació amb 9 punts com a únic equip de la categoria que ha aconseguit rl ple.

Amb un joc molt sòlid en defensa i ràpides transicions en atac, el Congrés va superar a un rival que les darreres temporades ha estat a la part alta de la classificació i s’ha quedat a les portes de l’ascens a l’OK Lliga Plata per a seguir invicte després de tres jornades i reclamar la seva candidatura a jugar al grup dels millors a la segona fase.

Martí Ferrer, en un ràpid contraatac, va avançar al Congrés en el minut 13 de partit, un gol que Martí Norberto va contestar tres després al resoldre amb oportunisme una jugada dintre de l’àrea. Però una canonada des de lluny de Jordi Arboix en el minut 18 va significar el 2-1 i Marc Aubets va marcar el 3-1 a 1’15” del descans en una jugada de força.

A la segona part tots dos equips van gaudir d’ocasions per marcar, però els porters van tenir una molt bona actuació i Àlex Mañé va aturar-li un penal a Ferran Carrió a 34 segons del final que podria haver significat el 3-2 i donar emoció al duel.

A la 4a jornada, el Congrés jugarà dissabte dia 5 a les 19.30 hores a la pista de l’Olot, que ocupa la quarta posició amb dues victòries i una derrota i serà un dur rival per l’equip dirigit per Dani Setién.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (3 i 0): Àlex Mañé, Marc Aubets (1), Jordi Arboix (1), Martí Ferrer (1), Pau Aparicio, Albert Aubets, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas i David Salellas (ps)
HC Sentmenat: Bernat González, Alex de los Santos, Ferran Carrió, Héctor Gallego, Martí Norberto (1), Albert Hernández, Sergi Coma, Marc Coll, Jesús López i Pau Nuevo (ps)

Gols: 1-0, Martí Ferrer, 13’; 1-1, Martí Norberto, 16’; 2-1, Jordi Arboix, 17’; 3-1, Marc Aubets, 24’ (descans). Segona part sense gols

Àrbitre: Albert Puig. 7 faltes d’equip el Congrés i 8 el Sentmenat


 
ELS ALTRES SÈNIORS

El de Nacional Catalana no va ser l’únic partit d’aquesta jornada que un equip del CP Congrés va jugar contra el Sentmenat. El d’OK23 va guanyar per 2-6 a la pista de l’equip vallesà i va estrenar el seu caseller de victòries, mentre el de Tercera Catalana va perdre a casa en un partit molt ajustat per 4-5. El sènior de Primera Catalana, per la seva banda, va empatar a la pista del Sitges (4-4) 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023