Aquest dissabte, a les 17.00 hores, el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà a casa a l’HC Sentmenat en el partit més atractiu de la 3a jornada del grup B de Nacional Catalana, que enfrontarà als dos equips que comparteixen el liderat amb dues victòries.

El Sentmenat és un equips més forts de la categoria, que cada temporada lluita per l’ascens a l’OK Lliga Plata, i serà un rival temible per al nostre equip, que aquest curs ha tornat amb força a la Nacional Catalana després del seu pas fugaç per la Primera Catalana.

El partit es jugarà a les 17.00 hores a la Pista Coberta Cristina Clota i us animem a que vingueu a donar suport al nostre equip. No us el perdeu!

#lanostraforça #123Congrés

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn