El CPCongrés-La Sagrera Es Mou pateix per guanyar al Tona, però segueix invicte a Nacional Catalana

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha patit aquest dissabte per guanyar per 4-3 a l’HP Tona a la segona jornada del grup B de Nacional Catalana, però al final ha sumat la seva segona victòria consecutiva que el manté invicte empatat al primer lloc amb l’HC Sentmenat, que és el líder provisional per diferència de gols a l’espera del partit entre el CHP Olot i el Cerdanyola que s’ha de jugar aquest diumenge televisat per la Xarxa (16.05h).

L’equip dirigit per Dani Setién ha començat bé i s’ha posat per davant en el marcador amb un gol de Pau Aparicio en el minut 7, als que han seguit dos de pràcticament consecutius al 13 i al 15 de Jordi Arboix i el juvenil Iñaki Cabezas, que ha marcat per primera vegada en partit oficial amb els sèniors.  

Semblava que el guió del partit anava encaminat cap a una victòria clara com la que l’equip havia obtingut a la primera jornada a la pista del Piera (0-5), però el Tona, un conjunt amb molt ofici que com el Congrés ha retornat aquesta temporada a la Nacional Catalana, ha reaccionat i ha reduït diferències amb dos gols de Carles Rodríguez que han col·locat el 3-2 en el marcador a manca de 7 minuts pel descans.

El Congrés hauria pogut augmentar el seu avantatge abans del descans quan Carles Rodríguez ha vist una targeta blava en el minut 22 i l’àrbitre ha assenyalat la corresponent falta directa, però Jordi Arboix no l’ha aprofitat.

El mateix Jordi Arboix sí que ha marcat en el primer minut de la segona part per a fer el 4-2, però Pau Chandre ha batut a Àlex Mañé per fer pujar el 4-3 quan encara en mancaven 12 pel final del partit i el Congrés ha hagut de patir per assegurar una treballada victòria final.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (3 i 1): Àlex Mañé, Marc Aubets, Jordi Arboix (2), Pau Aparicio (1), Martí Ferrer, Albert Aubets, Àlex Martínez, Iñaki Cabezas (1) i David Salelles
HP Tona, 3 (2 i 1): Arnau Roquet, Carles Rodríguez (2), Xavier Oliva, Arnau Vilamitjana, Guillem Molist, Albert Clos, Òscar Corominas, Martí Rosanas, Pau Chandre (1) i Enric Parellada

Gols: 1-0, Aparicio 7’; 2-0, Arboix 13’; 3-0, Cabezas 15’; 3-1, Rodríguez 16’; 3-2, Rodríguez 18’ (descans); 4-2, Arboix 26’; 4-3, Chandre 38’

Àrbitre: Ivan González. Targeta blava a Carles Rodríguez

DEBUT DE L’OK23 I VICTORIES DEL 3a i EL 1a CATALANA

Aquest dissabte també ha debutat amb un empat a casa contra el Sant Cugat (1-1) el nou equip de categoria OK23 gràcies a un gol de Quim Castellví als últims instants del partit i el sènior de 3a Catalana ha obtingut la seva primera victòria sobre el Castellar (4-0). 

Diumenge, per últim, l’equip de 1a Catalana s’ha imposat per 8-3 a l’HC Valls en un partit en el que ha marcat les diferències al final.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023