El programa Xoc d’estics de Ràdio Nova es fa ressò de la victòria del CP Congrés sobre el Piera i entrevista a Dani Setién

El programa ‘Xoc d’estics’, que la temporada passada s’emetia per Ràdio Terra i aquesta s’ha estrenat a la Nova Ràdio de Reus, va dedicar un ampli reportatge a la primera jornada de Nacional Catalana, en la que el primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar a domicili a l’HC Piera per 0-5. 

Cliqueu en el següent link per escoltar tot el programa sencer. L’actualitat de la Nacional Catalana surt a partir del minut 33’45” i en concret la crònica de la victòria del CP Congrés amb una entrevista al seu entrenador Dani Setién es pot escoltar a partir del minut 39’20”.

ENLLAÇ AL PROGRAMA XOC D’ESTICS (Cliqueu a sobre)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023